Žreb u Nionu: Partizan protiv BATE Borisova za mesto u eliti!

Izvor: RTS, 07.Avg.2015, 12:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Žreb u Nionu: Partizan protiv BATE Borisova za mesto u eliti!

Fudbaleri Partizana igraće protiv BATE Borisova za mesto u Ligi Šampiona, odlučeno je žrebom u Nionu. Sat vremena kasnije održaće se i žreb za baraž za Ligu Evropa posle kog će biti poznat i naredni rival Vojvodine.
12.03 - U Nionu počelo žrebanje. Uskoro >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << će biti poznat protivnik Partizana u plej-ofu kvalifikacija za Ligu Šampiona.

Fudbaleri Partizana plasirali su se u plej-of za Ligu šampiona pošto su u revanš utakmici trećeg kola kvalifikacija posle preokreta pobedili rumunsku Steauu sa 4:2. U prvom meču prošle nedelje u Bukureštu bilo je 1:1.
"Prihvatićemo žreb. Sigurno je da neće nikome biti lako sa Partizanom jer hoćemo da budemo bolji u oba meča", zaključio je Milinković.
Vojvodina je prošla u baraž za Ligu Evropa i pored toga što je u revanšu na svom terenu izgubila od Sampdorije sa 2:0. Novosadska ekipa je prvi susret u Torinu dobila 4:0.
Mogući protivnici Vojvodine su Borusija Dortmund, Ajaks, Rubin, Atletik Bilbao, AZ Alkmar, Salcburg, Plzenj, PAOK, Steaua, Jang bojs, Sparta Prag, Fenerbahče, Standard, Legija, Bordo, Panatinaikos, Leh, Sent Etjen, Liberec, Sautempton, Krasnodar i Belenenseš.  
Žreb za baraž za Ligu Evropa održaće se 13.00 časova takođe u Nionu.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Partizan na BATE za Ligu šampiona!

Izvor: B92, 07.Avg.2015

Fudbaleri Partizana igraće protiv beloruskog BATE Borisova u plej-ofu za ulazak u Ligu šampiona, odlučeno je žrebom u Nionu. Srpski šampion ima šansu da se treći put nađe u grupnoj fazi najelitnijeg evropskog takmičenja posle 2003. i 2010. godine. Crno-beli su prethodno u trećem kolu eliminisali...

Nastavak na B92...

NA ISTOKU JE EVROPA: Partizan je imao sreće – protiv Bate Borisova za Ligu šampiona!

Izvor: HotSport.rs, 07.Avg.2015

Na žrebu u Nionu fudbaleri Partizana dobili su protivnika u plej-ofu za Ligu šampiona, a poslednja prepreka srpskom šampionu na putu ka eliti biće Bate Borisov.. . Jednom od najboljih utakmica u evropskim okvirima, protiv Steaue u sredu uveče, Partizan je najavio velike mogućnosti ove sezone. Obezbeđena...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.