Žoze nije likovao nakon pobede nad Gvardiolom, izjavom iznenadio sve!

Izvor: Sportske.net, 02.Feb.2020, 22:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Žoze nije likovao nakon pobede nad Gvardiolom, izjavom iznenadio sve!

Novinari "tražili" senzaciju, ali...

Totenhem je pobedio Siti sa 2:0 na svom stadionu, golove su postigli debitant Bergvijn i Son. Novi poraz ostavlja Gvardiolu na minus 22 u odnosu na Liverpul, jasno da je da titula već odlučena.

Tokom same utakmice imali smo zanimljivih duela, posebno je bila interesantna situacija pri završetku prvog dela igre, kada su sudije pregledali VAR zbog mogućeg kontakta između Sterlinga i Ljorisa.

"Zadovoljan sam igrom, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << imali smo sreće u nekoliko situacija, ali iz druge perspektive i malo nesreće. VAR se nije odlučio za crveni karton za Rahima Sterlinga, bilo bi potpuno drugačije. Bili smo fenomenalni", rekao je Murinjo, prenosi goal.com.

Dosta se insistira na rivalstvu između Gvardiole i Murinja, "Posebni" je imao šta da kaže o tome.

"Zadovoljstvo je osvojiti tri boda u meču za koji znaš koliko će biti težak. Poštujem Pepa više nego što vi mislite, radili smo zajedno tri godine",  izjavio je Murinjo.

Portugalski stručnjak rekao je i da njegov tim tek očekuju veliki mečevi.

"Biće teško, igramo tri takmičenja, ali bio je ovo dobar vikend za nas", naveo je Murinjo.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.