Od 0 do 100, to je Murinjo! (video)

Izvor: Sportske.net, 02.Feb.2020, 21:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Od 0 do 100, to je Murinjo! (video)

Pogledajte komičnu reakciju "Posebnog".

Portugalski stručnjak ima duplo slavlje večeras.

Murinjov Totenhem je pobedio Mančester Siti sa 2:0, a i naneo je bolan poraz svom velikom rivalu Pepu Gvardioli.

Portugalac je imao svoj šou i pored aut-linije. Prvo je negodovao posle starta Sterlinga nad Alijem u 12. minutu. Portugalac je i sam pogledao VAR snimak, po njemu crveni karton za Majka Dina samo žuti ipak.

A onda velika gužva posle Ljorisove >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << odbrane penala, po odbitku je delovalo da je došlo do kontakta između kapitena Totenhema i Sterlinga. Ponovo je VAR stupio na scenu, ali ovog puta bez penala za "građane".

Murinjo je prvo slavio sudijsku odluku, a onda mu je pomoćnik sugerisao da bi Sterling trebao da dobije drugi žuti karton što je dodatno unervozilo Murinja koji se kroz 2 sekunde dao u puni sprint ka pomoćnom sudiji.

Zanimljiv momenat sa kraja prvog dela igre pogledajte OVDE.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Žoze nije likovao nakon pobede nad Gvardiolom, izjavom iznenadio sve!

Izvor: Sportske.net, 02.Feb.2020

Novinari "tražili" senzaciju, ali....Totenhem je pobedio Siti sa 2:0 na svom stadionu, golove su postigli debitant Bergvijn i Son. Novi poraz ostavlja Gvardiolu na minus 22 u odnosu na Liverpul, jasno da je da titula već odlučena...Tokom same utakmice imali smo zanimljivih duela, posebno je bila interesantna...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.