Izvor: MozzartSport.com, 02.Jun.2020, 16:05

Žoržinjov agent poslao poruku Juventusu: Zovite Čelsi, ali...

Počinje javno lobiranje da Stara dama uzme italijanskog vezistu sa Stamford Bridža

Sve su manje šanse da se Miralem Pjanić zadrži u Torinu i posle leta, a samo je pitanje hoće li se reprezentativac Bosne i Hercegovine preseliti u Pariz, Barselonu, London ili na neku četvrtu lokaciju.

Kako Pjanić bude otišao, fudbalska javnost uverena je da će Juventus krenuti po Žoržinjov potpis, što je apsolutno svima logično u situaciji kada je Mauricio >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Sari na klupi Stare dame. Kako bi ubrzao taj proces, oglasio se agent italijanskog reprezentativca Žoao Santos i jasno šalje poruku direktoru Fabiju Paratićiju da što pre stupi u kontakt sa ljudima iz Čelsija i poradi na ovom transferu.

“Ima brojnih spekulacija, o kojima sam čitao u novinama, ali niko iz Juventusa me još nije zvao. Mauricio Sari jako voli Žoržinja kao čoveka i igrača, radili su jako dobro zajedno i to je sve zasad. Žoržinjo je fokusiran na Čelsi i kraj sezone, radi i trenira kako bi bio spreman za kraj Premijer lige“, kaže Santos i nastavlja:

“Po meni, Juventus u ovom trenutku može da ima problem da kupi Žoržinja, jer se tržište značajno promenilo zbog pandemije, a Žoržinjo ima ugovor do juna 2023. godine. On je zamenik kapitena i bitan igrač za sastav. Nije problem samo za Juventus, već i za sve najveće evropske klubove, koji će imati poteškoća na tržižtu“.

Međutim...

“Ako bi trebalo da se dogodi (da Žoržinjo pređe u Juventus), ljudi iz Juventusa treba što pre da zovu Marinu Granovskaju i da zajednički dođu do rešenja. Mislim da neće biti problema, ako se stvari vrate u dogledno vreme u normalu“.

Žoržinjov transfer u Juventus pominjao se kao deo trampe u kojem bi Miralem Pjanić otišao u Čelsi, ali je pitanje da li bi iskusni vezista želeo da ode u London uz snažno interesovanje Barselone i Pari Sen Žermena koji nude finansijski moćnije ugovore.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.