Znaju i datum kad će Solskjer biti smenjen?!

Izvor: Sportske.net, 13.Jun.2019, 14:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Znaju i datum kad će Solskjer biti smenjen?!

Navijači pesimisti, raspored ne deluje teško, ali to samo znači da će Norvežanin biti pod pritiskom...

Navijači Junajteda nemaju puno poverenja u Solskjera, nakon što je izašao raspored za novi šampionat, oni veruju da će klub brzo tražiti novog trenera.

Pesimizam je očigledan, čini se da će Junajted teško napraviti jači tim, neke mete se nerealne, a namera da podmladi ekipu bi Norvežanina mogla da košta posla, ako kola krenu nizbrdo.

Junajted >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << čeka Čelsi koji neće moći da kupi pojačanja, neće imati Azara, ali svejedno, to "Đavole" odmah stavlja pod pritisak.

Ono što bi nazvalo laganijim rasporedom je gostovanje odličnim Vulvsima, pa onda ipak lakši mečevi protiv Palasa kod kuće i gostovanje Sautemptonu.

Sledi polse pauze, meč protiv Lestera kod kuće, gostovanje Vest Hemu i onda na "Old Traford" stiže Arsenal. I treći veliki derbi će Solskjerov tim igrati kod kuće, protiv Liverpula, to je deveto kolo, pre toga gostuju Njukaslu.

Navijači veruju da recimo tri nespeha u septembru i početkom oktobra, znače da bi odlučujući meč mogao da bude gostovanje Noriču.

Posle tih deset kola, biće, prema mišljenju fanova, mereno prolazno vreme ekipa i ako ne bude rezultata, odnosno Junajted ne bude pri vrhu tabele, Norvežanin bi mogao da traži novi posao.

Da vidimo, meč protiv Noriča je 26. oktobra.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.