Znaju i datum kad će Solskjer biti smenjen?!

Autor: Vladimir Stojanović
četvrtak 13.06.2019.
14:12
Izvor: Sportske.net

Navijači pesimisti, raspored ne deluje teško, ali to samo znači da će Norvežanin biti pod pritiskom...

EPA-EFE/PETER POWELL EDITORIA
EPA-EFE/PETER POWELL EDITORIA

Povezane vesti

Navijači Junajteda nemaju puno poverenja u Solskjera, nakon što je izašao raspored za novi šampionat, oni veruju da će klub brzo tražiti novog trenera.

Pesimizam je očigledan, čini se da će Junajted teško napraviti jači tim, neke mete se nerealne, a namera da podmladi ekipu bi Norvežanina mogla da košta posla, ako kola krenu nizbrdo.

Junajted čeka Čelsi koji neće moći da kupi pojačanja, neće imati Azara, ali svejedno, to "Đavole" odmah stavlja pod pritisak.

Ono što bi nazvalo laganijim rasporedom je gostovanje odličnim Vulvsima, pa onda ipak lakši mečevi protiv Palasa kod kuće i gostovanje Sautemptonu.

Sledi polse pauze, meč protiv Lestera kod kuće, gostovanje Vest Hemu i onda na "Old Traford" stiže Arsenal. I treći veliki derbi će Solskjerov tim igrati kod kuće, protiv Liverpula, to je deveto kolo, pre toga gostuju Njukaslu.

Navijači veruju da recimo tri nespeha u septembru i početkom oktobra, znače da bi odlučujući meč mogao da bude gostovanje Noriču.

Posle tih deset kola, biće, prema mišljenju fanova, mereno prolazno vreme ekipa i ako ne bude rezultata, odnosno Junajted ne bude pri vrhu tabele, Norvežanin bi mogao da traži novi posao.

Da vidimo, meč protiv Noriča je 26. oktobra.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Thursday, 13.06.2019
20:22

Ova budal ce popiti otkaz posle prvog kola,kad pregazimo Junajted sve sa Pulisicem....

avatar
Adi237
Friday, 14.06.2019
17:10

Hahahajah da imate 5 pulisica nemogu vam zamjeniti 1 hazarda...samo se tjesi to nije zabranjeno.

avatar
Adi237
Saturday, 15.06.2019
22:45

Znam da ne vjerujes u to sto pises..pa sta ako se igra baziarala na njega covjek je.kido radio sta hoce od protivnika...upamti zalit ce te vi za njim dugo kosto junajted za ronaldom...ali eto obadvojica odose u real. Ima dosta dobrih igaraca ali mesi,ronaldo,hazard se jednom radzaju..dobro.je.imati igrace poput njih koji mogu uzeti stvari u svoje ruke i preokrenuti utakmicu...kakav pulisic ili odoi nemogu oni njemu kopacke cistiti uvjerit ces se brzo i sam.

avatar
Saturday, 15.06.2019
09:55

Care,pa Celzi ce igrati bolje bez Azara iz jednog razloga zato sto je igra prvo bazirala na Azaru a on previse je drzao loptu u nogama,dok Pulisic i Odoji igraju direktnije od Azara koji voli malo onako fudbalski da rola protivnike...

avatar
Cantona GGMU
Thursday, 13.06.2019
14:42

Ako hocemo da nesto uradimo u buducnosti, mora da se promeni struktura u klubu to je prvo i osnovno i da se odradi jedan prelazni rok, kao sto je radio City ili sada Real... pa tek tada da se imaju ocekivanja o nekom boljem plasmanu. Ovako dolazimo na nivo Evertona, Palasa...

avatar
Adi237
Thursday, 13.06.2019
15:37

Po natpisima iz novina ovo bi mogao biti jako dobar prelazni rok za junajted...solskjer bi mogao napraviti kostur tima i mlad a onda ga samo nadogradzivati po kojim novim igracem(fernandes,bisaka,megvajer,dibala ili d.kosta u sklopu razmjene za pogbu ili rabio ili tilemanas kao taj drugi vezni)sa ovim igracima bi junajted bi bio mocan tim tehnicki potkovan i napadacki orjentisan sa poboljsanom odbranom sa bisakom i megvajerom..ja se nadam da ce ih junajted dovesti i da ce pocetik igrati tehnicki i napadacki fudbal a sa ovim igracim u to nema sumnje jer su svi odlicni igraci. U junajtedu ne smiju ostaviti pogbu moraju ga razmjeniti ili za dibalu ili d.kostu uz doplatu juvea i novac presumjeariti na dva vezna fernadesa i tilemansa i tobi bilo top vezni red.

avatar
Jagger86
Friday, 14.06.2019
09:16

Ako dodje 33% od ovih navedenih igrača biće dobro. Mada mi ste to deluje traljavo. Jednostavno , klub vode teške neznalice koji nemaju pojma o fudbalu. Osim velikih para ,United trenutno nema šta da ponudi.

avatar
Jean-Luc Picard
Thursday, 13.06.2019
14:25

Za nas koji zdusno ne volimo man utd (ne mrzim, samo ne volim kao navijac Liverpula), ovo je super. Samo vi menjajte trenere i stilove igre na svakih pola godine, godinu, to je recept za instant uspeh xD

avatar
The Red Army
Thursday, 13.06.2019
15:46

A ti bas veruj novinarskoj masti 🤣