Zlato za Đorđa Pešuta na Kupu Srbije za juniore

Izvor: KGsport.info, 14.Mar.2016, 13:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zlato za Đorđa Pešuta na Kupu Srbije za juniore

Jovanović( levo) i Pešut (desno) sa trenerom Radojevićem (u sredini)
Na upravo završenom, drugom po redu Kupu Srbije za juniore, održanom u Beogradu, rvači Radničkog osvojili su dve medalje. Đorđe Pešut je osvojio zlato u kategoriji do 96 kilograma, dok je Milovanu Jovanoviću pripalo srebro u konkurenciji rvača do 55 kilograma.
Na turniru koji je bio međunarnodnog karaktera, tzv. Serbian open, nastupio je i veliki broj takmičara iz Moldavije, Bugarske, Rumunije >> Pročitaj celu vest na sajtu KGsport.info << i Bosne i Hercegovine.
Pored Pešuta, koji je ujedno proglašen za najboljeg domaćeg takmičara, i Jovanovića, boje Radničkog na ovom prestižnom turniru branilo je još četiri rvača.
 

Nastavak na KGsport.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.