Zlatanović: Država Čaviću platila pripreme u Italiji

Izvor: RTS, 27.Nov.2008, 19:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zlatanović: Država Čaviću platila pripreme u Italiji

Državni sekretar u Ministarstvu za sport i omladinu Srbije, Slaviša Zlatanović izjavio je da najbolji srpski plivač Milorad Čavić nije bio prinuđen da napusti zemlju zbog nedostatka pomoći države.

Zlatanović je istakao da je država Čaviću platila pripreme na Apeninskom ostrvu.

"Čaviću je država platila pripreme u Italiji, a izmirene su i sve obaveze prema njemu po osnovu rezultata koje je u 2008. godini ostvario", rekao je Zlatanović na konferenciji >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << za novinare u Valjevu. On je dodao da je ista situacija i sa atletičarkom Ivanom Španović, kojoj je, kako je rekao, kupljen i automobil.

Zlatanović se nije složio sa opaskom novinara da jednom od najtrofejnijih srpskih sportova, vaterpolu preti "davljenje na suvom" s obzirom na to da mnogi bazeni u Beogradu ne rade.  "Bazen na Banjici radi, Tašmajdan se sanira, rekonsruiše se i bazen u '25. maj' tako da vaterpolu ne preti 'davljenje na suvom'", rekao je Zlatanović novinarima.

On se složio sa ocenom da Srbija nema dovoljno novca za vrhunski sport, ali da ono što država može da učini za vrhunske sportiste i čini, te da će tako biti i ubudće.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zlatanović: Čaviću plaćene pripreme

Izvor: B92, 27.Nov.2008

Najbolji srpski plivač Milorad Čavić nije bio primoran da napusti Srbiju zbog nedostatka finansijske pomoći države, tvrdi Slaviša Zlatanović..."Platili smo Čaviću pripreme u Italiji, a izmirene su i sve obaveze prema njemu po osnovu rezultata koje je u 2008. godini ostvario"m izjavio je Zlatanović,...

Nastavak na B92...

Zlatanović: Država Čaviću platila pripreme u Italiji

Izvor: Kurir, 27.Nov.2008

VALJEVO, 27. novembra 2008. (Beta) - Državni sekretar u Ministarstvu za sport i omladinu Srbije, Slaviša Zlatanović izjavio je večeras da najbolji srpski plivač Milorad Čavić nije bio prinuđen da napusti zemlju zbog nedostatka pomoći države. Zlatanović je istakao da je država Čaviću platila...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.