Zimska bomba u najavi - Pep ga precrtao, zove ga Murinjo?!

Izvor: Sportske.net, 06.Sep.2016, 18:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zimska bomba u najavi - Pep ga precrtao, zove ga Murinjo?!

Zamislite sada Jaju Turea u dresu Mančester junajteda u timu Žozea Murinja!

Kako prenose engleski mediji, Mančester junajted, ali i Arsenal, zainteresovani su da dovedu Jaju Turea kao slobodnog igrača pošto mu narednog leta istekne ugovor sa Mančester sitijem.

Jaja Ture se nalazi u nemilosti Pepa Gvardiole, nije registrovan za nastupe u >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Ligi šampiona, ali je želeo da ostane i odradi poslednju godinu ugovora, mada već u januaru ima pravo da potpiše predugovor sa narednim klubom.

Jaja Ture se legenda kluba, jedan od najzaslužnijih igrača za dve osvojene titule u Premijer ligi, a na Etihadu ima najduži staž od svih trenutnih svojih saigrača pošto je tu od leta 2010. godine kada je stigao iz Barselone, upravo kao oterani član Gvardiolinog tima.

Tureov agent Dimitri Seluk već u nekoliko navrata javno je kritikovao Španca zbog odluke da 33-godišnjeg igrača preseli na klupi i u drugi plan i jasno je da će jedva čekati da ga prosledi u neki veliki klub.

Zanimljivo je to da se ova informacija pojavila svega nekoliko dana pre međusobnog duela između Mančester sitija i Mančester junajteda i prvog meča Murinja i Pepa u Premijer ligi.

Inače, Arsenal se takođe nada da bi mogao da ga privoli, ali je Junajted u ovom trenutku primamljivija opcija upravo zbog Gvardiole i njegovog rivaliteta sa Murinjom.

Zamislite tandem zadnjih veznih Jaja Ture - Pol Pogba, nije loše, makar na sezonu ili dve.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.