On će biti u centru pažnje - Određen sudija za prvi duel Pepa i Murinja u PL

Izvor: Sportske.net, 05.Sep.2016, 18:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

On će biti u centru pažnje - Određen sudija za prvi duel Pepa i Murinja u PL

Fudbalska asocijacija je saoptila da će Mark Klatenburg suditi mančesterski derbi narednog vikenda.

Očekuje se jedan od najzanimljivijih derbija u poslednjih nekoliko godina, iako je tek početak sezone, a najviše zbog ponovnog susreta Pepa Gvardiole i Žozea Murinja.

Kada se pogleda istorijat duela dvojice trenera, jasno je da će Mark Klatenburg imati težak zadatak u duelu Sitija i Junajteda.

Ipak, FA nije mogla da donese bolju odluku, Klatenburg >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je ove godine sudio i finale Lige šampiona i Evropskog prvenstva, stoga je pištaljka u pravim rukama.

Inače, Pep Gvardiola i Žoze Murinjo su se poslednji put susreli u Superkupu Evrope 2013. godine kada je Bajern Minhen savladao Čelsi posle boljeg izvođenja penala, tokom regularnih 120 minuta bilo je 2:2.

Utakmica Mančester junajted - Mančester siti na programu je u subotu u 13.30.
Pogledaj vesti o: Finale Lige Šampiona,   Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Posebne pripreme 400 policajaca za Murinja i Gvardiolu

Izvor: MozzartSport.com, 06.Sep.2016, 09:38

Meč visokog rizika, a Englezi znaju za neprijateljski odnos dvojice stručnjaka..Reprezentativne obaveze se polako bliže kraju, vraća nam se klupski fudbal, a jedna utakmica će biti u fokusu cele Evrope. Mančester Junajted protiv Mančester Sitija! Pep Gvardiola protiv Žozea Murinja prvi put u...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.