Izvor: Piplmetar.rs, 27.Maj.2024, 15:31

Oglasila se Nika u jeku mamine i tatine rasprave: Da li je ovim pokazla čiju stranu drži? VIDEO

Objava Nike Tošić hrabra je
Objava Nike Tošić u jeku rasprave poznatih roditelja mnoge je ostavila bez teskta a neki su čak i rekli da je ovim indirektno rekla kome drži stranu. Duško Tošić juče je prvi put izneo detalje razvoda sa pevačicom Jelenom Karleušom, koja je još uvek njegova zakonita supruga. Popularni sportista se u razgovoru za Kurir posle dužeg vremena osvrnuo se na odnos sa još uvek zakonitom suprugom.
Objava Nike Tošić – Ćerkica sve dobro podnosi – Preko advokata pokušavamo da se dogovorimo oko sporazumnog razvoda braka. Na tu temu održali smo nekoliko sastanaka, koji su se, nažalost, završili neuspešno.
Pročitajte Nikad iskreniji...
Pogledaj vesti o: Jelena Karleuša

Nastavak na Piplmetar.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.