Počela prodaja ulaznica za muzički festival NISOMNIJA 2024!

Izvor: JuznaSrbija.info, 27.Maj.2024, 15:37

Počela prodaja ulaznica za muzički festival NISOMNIJA 2024!

Danas je zvanično otpočela prodaja ulaznica za jedan od najiščekivanijih muzičkih događaja godine - festival NISOMNIJA 2024! Ovaj događaj će se održati 14. i 15. juna u prelepom ambijentu dvorišta Banovine.
Ulaznice su dostupne za kupovinu u knjižari NKC-a, smeštenoj na Bulvaru dr Zorana Đinđića, kao i u knjižari Indigo na adresi Obrenovićeva. Cena ulaznice za veče iznosi 1.200 dinara.
PROGRAM:
Petak, 14. jun:
LUTKE NA KONCU
LUR (Ludak u razvoju)
NIČIM IZAZVAN
KOI KOI
Subota, 15. jun:
ROCKOSHOP
THE BESTBEAT / Beatles tribute band
PLASTIC SUNDA
ORTHODOX CELTS
Program počinje...

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Povezane vesti

Nisomnia 2024: Muzika u Dvorištu Banovine

Izvor: NisCafe.com, 28.Maj.2024, 12:20

Niš se ponovo sprema za jedan od najuzbudljivijih muzičkih događaja godine, festival Nisomnia 2024, koji će se održati 14. i 15. juna u prelepom ambijentu Dvorišta Banovine.. Ove godine festival donosi raznovrstan i uzbudljiv program:. Petak, 14. jun Lutke na koncu (KUD Idijoti tribute) Lur Koj...

Nastavak na NisCafe.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.