Jelena Karleuša ogovorila na objavu Duška Tošića: Drama oko razvoda se nastavlja (FOTO)

Izvor: Svet plus, 27.Maj.2024, 15:41

Jelena Karleuša ogovorila na objavu Duška Tošića: Drama oko razvoda se nastavlja (FOTO)

Pop diva Jelena Karleuša oglasila se nakon što je njen suprug, fudbaler Duško Tošić, objavio poruku koja je izazvala pravu medijsku buru. 
U svojoj objavi, Tošić je naglasio da njegovom strpljenju dolazi kraj i da će konačno javnost čuti njegovu stranu priče o kojoj je četiri godine ćutao.
Ovaj potez izazvao je lavinu reakcija na društvenim mrežama, dok su fanovi i mediji pomno pratili razvoj situacije. Jelena Karleuša je ubrzo odgovorila, naglašavajući da je Duškova objava samo deo složenije priče i da će se prava istina tek otkriti.
- Dok spavam sa mojom decom u sobi, "druga strana" (kako me naziva) piše storije sa privatne žurke. Kada je reč o ovoj pretnji...
Pogledaj vesti o: Jelena Karleuša

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.