Izvor: Piplmetar.rs, 27.Maj.2024, 15:31

Ishrana na radnom mestu mora biti kvalitetna: Nezdrave grickalice možete zameniti ovim namirnicama

Ishrana na radnom mestu mora biti raznovrsna
Ishrana na radnom mestu definitvno je u većini slučajeva nekvalitetna ali moramo postati svesni da je ona ključna i dok radimo. Dok sedimo za radnim stolom bilo u kancelariji ili kod kuće, većina poseže za hranom ili pićem koja će uvek biti, uz vas, na stolu. Uglavnom su to nezdrave namirnice koje vam prijaju u tom trenutku, ali vam nanose ipak veliku štetu.
Ishrana na radnom mestu – Ne činite ove greške  Studija pokazuje da 90 posto ljudi na radnom mestu popije više od 3 kafe zbog stimulacije i sabiranja misli. Umesto kafe, predlažemo da odaberete ceđeni limun, narandžu ili neki miks voća koji možete napraviti prethodno veče...

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.