Žile, ko drugi! (video)

Izvor: Sportske.net, 04.Sep.2015, 21:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Žile, ko drugi! (video)

Jedan od najtalentovanijih mladih fudbalera današnjice postigao je prvenac u dresu "A" reprezentacije Srbije u duelu sa Jermenijom na novosadskom "Karađorđu".

Fudbalska reprezentacija Srbije ugostila je Jermeniju u utakmici 6. kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvo na koje se "Orlovi" sigurno neće kvalifikovati.

Zbog pozicije u kojoj nam se reprezentativni fudbal trenutno nalazi svaka >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << utakmica je bitna pa tako i ova večerašnja jer "Orlovi" nisu upisali trijumf u takmičarskim mečevima od jeseni 2013. godine.

Selektor Radovan Ćurčić napravio je određene promene u sastavu reprezentacije, a svakako da su najzvučnije one vezane za sredinu terena i krilne pozicije.

U vatru su bačeni prvotimci Partizana Andrija Živković i Darko Brašanac, momci koji se nalaze u sjajnoj formi u poslednjih nekoliko meseci.

Upravo je Andrija Živković postigao vodeći gol za Srbiju u duelu sa Jermenijom što je za mladog srpskog fudbalera prvi pogodak u dresu "A" reprezentacije.

Podsećamo da je Andrija Živković debitovao za "A" reprezentaciju u prijateljskom meču sa Japanom, upravo na novosadskom "Karađorđu" pre tačno dve godine.

Nadamo se da će ovo biti prvi od velikog broja golova koje će Živković u budućnosti postići za "A" reprezentaciju Srbije.

Србија - Јерменија 1:0 22' Живковић

Posted by Супер Лига on петак 4. септембар 2015.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.