Željko i Fener zabetonirali prvo mesto posle košarkaškog katenaća! (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 10.Mar.2016, 20:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Željko i Fener zabetonirali prvo mesto posle košarkaškog katenaća! (VIDEO)

Tim iz Istanbula, uz sjajnu partiju Bogdana Bogdanovića slavilo na gostovanju u Krasnodaru – 55:52

Nema jačeg od Fenera i Željka Obradovića. Košarkaši Fenerbahčea overili su prvo mesto u grupi E pošto su posle rovovske borbe slavili na gostovanju Lokomotivi-55:52.

Bila je to prava košarkarkaška verzija katanaća, trenerska klinika Obradovića i Barckokasa o tome kako treba da izgleda prava evroligaška odbrana. U toj svojevresnoj igri živaca slavio >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << je bolji tim. Ključni faktor u trijumfu velikana iz Istanbula imao je američki plejmejker Bobi Dikson koji je trojkom minut pre kraja prevagnuo na žuto-crnu stranu.

Istina, Lokonmotiva je imala tri šuta za produžetak, ali su Singulton i Dilejni bili neprecizni. Tačnije, vrhunska odbrana Fenerbahčea stavila im je tegove na ruke.

Jeste Bobi Dikson prelomio utakmicu, ali je Bogdan Bogdanović odigrao još jedan vrhunski meč. Reprezentativac Srbije bio je najefikasniji u redovima Fenerbahčea sa 17 poena, a trojke je šutirao odličnih (4/6).

Ovom pobedom Fener je praktično osigurao prvo mesto, pošto ima devet pobeda i jedan poraz. Na drugoj strani Lokomotiva ima 7-3, tako da bi Crvena zvezda u slučaju pobede nad Panatinaikosom mogla da pojuri i drugo mesto u grupi.

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.