Želite Obamejana? Dajte 60.000.000 evra i vodite ga!

Izvor: MozzartSport.com, 18.Nov.2015, 13:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Želite Obamejana? Dajte 60.000.000 evra i vodite ga!

Čelnici Borusije iz Dortmunda odredili cenu za najboljeg strelca tima

Ova informacija će sigurno obradovati najbogatije klubove u Evropi: čelnici Borusije iz Dortmunda spremni su da prodaju najboljeg strelca tima Pjer Emerika Obamejana, piše Bild. Navodno, klub koji bude spreman da izbroji 60 miliona evra dobiće sjajnog Gabonca koji ove sezone igra u vrhunskoj formi.

Tamnputi špic je na 12 bundesligaških mečeva postigao 14 golova, a u svim takmičenjima >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << od početka sezone je 22 puta tresao mreže rivala. Obamejan je glavna snaga Milonera, ali uprava Borusije očigledno želi da na njemu zaradi značajna sredstava.

Malo klubova u Evropi mogu da zadovolje apetite Borusije. A kao nove destinacije Obamejana pominju se PSŽ, Barselona i Arsenal.

(Foto Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Borusija odredila cenu za Obamejanga!

Izvor: Sportske.net, 18.Nov.2015

Ko god bude želeo da dovede hitnogogog Gabonca moraće duboko da zavuče ruku u džep..Fudbalski klub Borusija iz Dortmunda za napadača Pjer-Emerik Obamejanga traži 60 miliona evra, preneo je danas nemački Bild...Borusija iz Dortmunda za napadača Pjer-Emerik Obamejanga traži 60 miliona evra, preneo...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.