Zek Lo tvrdi da je Teodosić vodio nesportski život u LA

Izvor: Mondo, 04.Mar.2019, 21:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zek Lo tvrdi da je Teodosić vodio nesportski život u LA

Novinar ESPN mreže kaže da je naš košarkaš, citiramo, "došao u ligu sa navikama da puši i pije".

Jedan od vodećih košarkaških novinara mreže ESPN, Zek Lo, nije krio simpatije prema tada 30-godišnjem "rukiju" Los Anđeles Klipersa, Milošu Teodosiću.

Lo je u tekstovima o NBA ligi često izdvajao Tea tokom njegove prve sezone u El-Eju, bilo da se radilo o konkretnom potezu našeg asa, bilo o analizi njegove ofanzivne igre.

Nedugo nakon što se druga >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << godina saradnje Klipersa i Teodosića ispostavila kao neuspešna i okončana ranije isplatom zarada košarkašu, koji je potom odlučio da do kraja sezone odigra samo još dve utakmice u dresu reprezentacije Srbije, Lo je gostujuću kod kolege Džejsona Konsepsiona iz Ringera rekao da je uzrok bio nesportski život srpskog beka.

"Miloš Teodosić je došao u ligu sa 30 godina i navikama da puši cigarete i pije van terena. Nije puno pio, ali je voleo da živi život. Svi u NBA su znali da on neće uspeti, svi su pričali da je 82 utakmice previše za njega", rekao je Lo.

Njegov domaćin nadovezao se rečima...

"Miloš je bio prototip igrača koji je izgledao kao da je sigurno došao iz Evrope i pušio. To nije šala, on je stvarno pušio. Uvek je izgledao kao da je prethodno veče proveo u nekom srpskom lokalu igrajući bekgemon".

Teodosić je doživeo ozbiljnu povredu stopala u četvrtoj utakmici od dolaska u NBA i morao je da pauzira do januara. Kada se oporavio, brzo se ukopio u košarku koju je tražio trener Dok Rivers i uz povremena preskakanja utakmica zbog mogućnosti da se povreda obnovi ostvario očigledan uticaj na igru druge petorke u napadu.

Na 45 utakmica u "ruki" sezoni beležio je prosečno 9,5 poena i 4,6 asistencija za 25,2 minuta, ali su se stvari i po Bobana Marjanovića i po njega naglo promenile ove sezone u kojoj je zabeležio 15 nastupa i igrao prosečno deset minuta za simboličnih 3,2 poena i 2,1 asistenciju.

Nakon što je Marjanović trejdovan u Filadelfiju, Teodosić sačekao da istekne rok za ponuda drugih timova i odlučio da se narednih meseci posveti porodici, jer je otprilike u isto vreme njegova supruga Jelisaveta na svet donela kćerkicu Petru.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.