Drvlje i kamenje po Teu: Svi su znali da neće uspeti u NBA

Izvor: Sportske.net, 04.Mar.2019, 19:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Drvlje i kamenje po Teu: "Svi su znali da neće uspeti u NBA"

U Evropi ga doživljavaju kao jednog od najboljih košarkaša današnjice, ali u NBA nemaju lepo mišljenje o Milošu Teodosiću.

Nekoliko nedelja nakon što su LA Klipersi "vejvovali" Miloša Teodosića, o učinku srpskog reprezentativca u NBA ligi razgovarali su poznati novinar ESPN-a i Zek Lo i novinar Ringera Džejson Konsepsion.

Komentarišući učinak Miloša Teodosića pomenuti novinari su izrekli >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << i stvari koje se srpskom reprezentativcu sigurno neće dopasti.

"Miloš Teodosić je došao u ligu sa 30 godina i navikama da puši cigarete i pije (alkohol) van terena. Nije puno pio, ali je voleo da živi život. Svi u NBA su znali da on neće uspeti, svi su pričali da je 82 utakmice previše za njega", kazao je Lo, prenosi "Telegraf".

Novinar Ringera potvrdio je reči svog kolege i dodao da je Teo uvek izgledao kao da je prethodno veče "partijao".

"Miloš je bio prototip igrača koji je izgledao kao da je sigurno došao iz Evrope i pušio. To nije šala, on je stvarno pušio. Uvek je izgledao kao da je prethodno veče proveo u nekom srpskom lokalu igrajući bekgemon", kazao je Konsepsion.

Miloš Teodosić se Klipersima priključio početkom jula 2017. godine, a u prvoj sezoni imao je dosta problema sa povredama. U debitantskoj sezoni u NBA Teo je beležio prosek od 9,5 poena, 4,6 asistencije i 2,8 skoka.

Raskid ugovora sa Klipersima usledio je 7. februara tekuće godine, pošto ga trener Dok Rivers praktično nije koristio od početka sezone.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Zek Lo tvrdi da je Teodosić vodio nesportski život u LA

Izvor: Mondo, 04.Mar.2019

Novinar ESPN mreže kaže da je naš košarkaš, citiramo, "došao u ligu sa navikama da puši i pije"...Jedan od vodećih košarkaških novinara mreže ESPN, Zek Lo, nije krio simpatije prema tada 30-godišnjem "rukiju" Los Anđeles Klipersa, Milošu Teodosiću...Lo je u tekstovima o NBA ligi često...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.