Završeno takmičenje po grupama u basketu 3 na 3

Izvor: RTS, 21.Mar.2017, 14:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Završeno takmičenje po grupama u "basketu 3 na 3"

Drugog dana takmičenja po grupama u basketu "3 na 3" proteklog vikenda dobili smo po 4 ekipe iz svake grupe koje su ostvarile plasman u četvrtfinale.

U grupi "A" to su: Rekreativci, Paori, Draganče i instruktori i sajt a u grupi "B" ekipe Klenovi, Popisna komisija, Vozni park i Cirkus u najavi.
U grupi "A" vodila se velika borba za drugu i treću poziciju. Ravnopravan duel u prvom danu takmičenja >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << između ekipa Paori i Draganče i instruktori (11-8) odredio je njihov konačan plasman na tabeli.
Neosporan kvalitet i takmičarsku formu pokazala je ekipa Rekreativci, prošlogodišnji pobednici turnira koji su takmičenje po grupama završili bez poraza.
U grupi "B" neizvesna borba do samog kraja između ekipa Klenovi i Popisna komisija (9-8) odredila je prvu poziciju na tabeli.
U direktnom susretu timova Vozni park i Cirkus u najavi (9-4) dobili smo treću i četvrtu poziciju.
Prema dosadašnjim mečevima stiče se utisak da će četvrtfinalne, kao i polufinalne borbe u nedelju 26. marta biti veoma neizvesne.
Treba istaći da su i ostali timovi dali maksimum, učinivši takmičenja neizvesnim, ali prevashodno dajući osnovni karakter i obeležje da je bitno učestvovati, družiti se i igrati do samog kraja!
Ovde možete pogledati rezultate takmičenja u basketu "3 na 3".

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.