Zaboravite Lazara Markovića: Njegov brat je lansirao projektil u mrežu Anderlehta! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 30.Jul.2016, 18:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zaboravite Lazara Markovića: Njegov brat je lansirao projektil u mrežu Anderlehta! (VIDEO)

Do sada su ga svi znali kao brata Lazara Markovića, ali tu etiketu čvrsto je rešen da konačno skine Filip Marković, fudbaler Muskrona. 

Gol protiv Anderlehta definitivno je najbolji način da krene da izlazi iz senke slavnijeg brata.

I to kakav gol!

Marković je pogodio mrežu kluba iz Brisela u 26. minutu, kada je pobegao čuvaru, a onda poslao neodbranjiv projektil u gol gostiju.

Bio je to ujedno i prvi pogodak Muskrona ove sezone, ne i dovoljan >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << za trijumf ili remi, jer su gosti do kraja preokrenuli i pobedili 2:1.

Vredi podsetiti da je Filip, a ne Lazar, bio prva želja Partizana kada ih je obojicu doveo "u paketu" iz Čačka, ali se mlađi bolje pokazao po dolasku u Beograd.



(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.