UŽIVO: Crvena zvezda - Metalac 3:1, Mladenović posle greške Lukovića (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 29.Jul.2016, 19:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽIVO: Crvena zvezda - Metalac 3:1, Mladenović posle greške Lukovića (VIDEO)

Pratite dešavanja sa stadiona Rajko Mitić

KLADITE SE NA OVAJ MEČ

CRVENA ZVEZDA - METALAC 3:1

/Ruiz 14, Vijeira 38
, Poletanović 68 - Mladenović 78/

Stadion: Rajko Mitić

Kapacitet: 55.538

Sudija: Nemanja Gajdobranski (Novi Sad)

CRVENA ZVEZDA (4-1-4-1): Kahriman >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << - Petković, Rendulić, Luković, Ristić - Poletanonović - Plavšić, Babunski (od 83. Luković), Kanga, Ruiz - Vijeira (od 63. Sikimić)

METALAC (4-1-4-1): Belić - Nikodijević, Otašević, Bondarenko, Simović - Panić - Mijić, Stojanović (od 63. Mladenović), Rovčanin, Mitrović (od 58. Gočanin) - Kaisedo.

-----------------------------------------------------------------

KRAJ UTAKMICE!

90. minut - Igraće se još tri minuta, evo odličnog pokušaja Le Taleka, ali brani Belić.

83. minut - Debi Andrije Lukovića u dresu Crvene zvezde, menja odličnog Babunskog.

81. minut - Pala je sada Zvezda, Petković dobija žuti karton zbog neopreznog starta.

78. minut - GOOOOOL! Smanjuje Metalac preko Mladenovića. Nova velika greška Lukovića.

76. minut - Prvi odličan prodor i sjajan centaršut Ristića, lopta je došla do Ruiza, koji pokušava iz prve, ali lopta ide pored gola.

75. minut - Kakav prodor Petkovića, nakon čega je pokušao Le Talek, ali brani Belić.

71. minut - Ovacije i za Kangu, koji je pokazao razliku u klasi na večerašnjoj utakmici. Odmoriće ga malo Le Talek, kome su neophodni minuti u igri kako bi došao do željenog nivoa fizičke spreme.

68. minut - GOOOOL! Poletanović kruniše svoju odličnu partiju, sjajno je presekao loptu gostima i iskoristio grešku Gočanina, a onda zatresao mrežu rivala. Odličan večeras, Marko Poletanović.

63. minut - Vijeira izlazi uz aplauze, da li ovaj rani izlazak sa terena znači da će Portugalac biti u "prvih 11" protiv Ludogoreca?

62. minut - Ponovo pokušava Babunski, ali daleko preko gola.

60. minut - Velika šansa za Srđana Plavšića, koji je dobio pravovremeni pas od neumornog Kange, ali je malo oklevao, pa mu je Belić "ušao" u šut.

53. minut - Slabo postavljanje odbrane Crvene zvezde, ali ne uspevaju gosti za iskontrolišu loptu.

POČELO JE DRUGO POLUVREME!

Već sada možete da se kladite na utakmicu između Crvene zvezde i Ludogoreca - kvote su fenomenalne! Opširnije - OVDE.

Prvo poluvreme obeležio je i transparent u kojem su svoje mišljenje o formiranju regionalne lige izneli navijači Crvene zvezde. Opširnije - OVDE.

KRAJ PRVOG POLUVREMENA!

44. minut - Vrlo dobru utakmicu igra i David Babunski, koji je sada snažno tukao iz daljine, ali je njegov udarac izblokiran.

38. minut - GOOOOOL! Evo Vijeire! Rutinska egzekucija nakon nespretne reakcije defanzivaca Metalca. Odmah ovacije sa tribina stadiona Rajko Mitić za ljubimca Delija.

32. minut - Evo odličnog poteza Portugalca, sjajan udarac iz okreta, ali ipak pored gola.

20. minut - Čini se da Ugo Vijeira "gori" u svojoj želji da uradi nešto konkretnije na terenu, ali mu ništa ne polazi za nogom.

14. minut - GOOOOOOL! Džon Ruiz! Debitantski pogodak Kostarikanca u dresu crveno-belih. Srećno mu se odbila lopta pred noge nakon pokušaja Babunskog, posle toga više nije bilo spasa za odličnog Belića.

8. minut - Kakva šansa za Metalac, kao tornado je protutnjao Kaisedo pored Ristića, ali sjajno brani Kahriman. Odbranila se Zvezda i nakon tog pokušaja.

6. minut - Odlična šansa za Kangu, nakon dodavanja Plavišić, ponovo brani Belić. Od svega korner za crveno-bele.

5. minut - Odgovor Zvezde! Sjajnu šansu je propustio Kanga, čiji je udarac nogama zaustavio Belić, potom je lopta došla do Vijeire, ali je i njegov udarac izblokiran - na kraju traljav šut Poletanovića.

3. minut - Greška Rendulića, koji je želeo da ispuca loptu, ali je ustvari pronašao Kaiseda na drugoj strani šensaesterca, međutim, Ekvadorac nije uspeo to da iskoristi.

POČELA JE UTAKMICA!

Fudbaleri Crvene zvezde na Stadionu Rajko Mitić od 20 časova dočekuju Metalac u okviru drugog kola Superlige. Kao što se očekivalo domaćin je malo izmešao tim pred revanš meč sa Ludogorecom u utorak na ovom istom mestu, ali će se na terenu naći izuzetno ofanzivna ekipa, predvođena Ugom Vijeirom, koji će verovatno biti silno motivisan da dokaže da mu je mesto u startnoj postavi i u evropskim utakmicama. U poslednju liniju tima vratio se Aleksandar Luković, a na bekovske pozicije Marko Petković i Mihailo Ristić. U veznom redu takođe dosta promena. Kao i protiv Napretka u timu su Poletanović, Plavšić i Ruiz, kojima će društvo praviti Gelor Kanga i David Babunski.

MOZZART KVOTE: Zvezda - Ludogorec! Može li jače od ovoga?

(FOTO: Star Sport)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

ZVEZDA RASPUCANA PRED LUDOGOREC: Novajlije presudile Metalcu, navijače raduje i gol Vieire (FOTO) (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 29.Jul.2016

Navijači Crvene zvezde dočekali su prvu pobedu svojih miljenika u novoj sezoni! I to na Marakani, gde je aktuelni šampion sa tri gola ispratio Metalac za Gornji Milanovac - 3:1 (2:0)..Strelci za domaći tim bili su Džon Ruiz u 14, Ugo Vieira u 38. i Marko Poletanović u 68. minutu. Počasni za goste...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.