Za protivnike Habib je nerešiva enigma,  ali OVA ŽENA je uspela da ga smiri (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Okt.2018, 18:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Za protivnike Habib je nerešiva enigma, ali OVA ŽENA je uspela da ga smiri (FOTO)

Lepa brineta uspela je da pripitomi zver.

Od kada je kročio u oktagon gde je za kratko vreme svima pokazao da mu nema ravnog Habib Nurmagomedov neprestano je u žiži interesovanja javnosti. Posle pobede u za mnoge najvećem meču i istoriji MMA u kojem je savladao Konora Mekgregora, odbranio titulu šampiona mediji u celom svetu neprestano bruje o dominantnom Rusu.

A post shared by Khabib Nurmagomedov (@khabib_nurmagomedov) on Jul 30, 2018 at 1:10pm PDT

Nepobedivi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << šampion, pored onoga što radi u oktagonu interesantan je svima i zbog načina života i nekih načela kojih se drži čime jasno pokazuje da ga novac i slava ni malo nisu promenili. Veći deo godine surovi borac provodi u Mahačkali glavnom gradu Dagestana, ali kada god mu to vreme i obaveze dozvole obilazi selo Sildi u kojem je rođen. Habib neprestano ističe da su mu porodica i vera svetinja, a ono što je jako interesantno je da se njegova supruga retko kada pojavljuje u javnosti.

Čak je i njeno ime potpuna nepoznanica i pojedini se bave nagađanjima, s obzirom na to da je upravo Habib odlučio da iz poštovanja prema svojoj supruzi ne otkriva njeno ime. Takođe, pošto svoj privatan život sebično čuva samo za sebe, sliku lepe brinete je teško pronaći, a ono što je poznato vezano za ovaj par je da su u braku od 2013. godine i da su roditelji dvoje dece, dečaka i devojčice.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.