Za godinu dana cena mu skočila za 40.000.000 evra: Murinjo daje bogatstvo za Benfikinu zlatnu koku! (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 09.Dec.2014, 20:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Za godinu dana cena mu skočila za 40.000.000 evra: Murinjo daje bogatstvo za Benfikinu zlatnu koku! (VIDEO)

Čelsi baš voli da kupuje u Lisabonu...

Tokom samo jednog leta život nove nade svetskog fudbala, Andersona Taliske, doživeo je vrtoglavu promenu! Iz Bahije je u Benfiku stigao za skromnih 4.000.000 evra, a već narednog njegova cena mogla bi da dostigne čak 44.000.000 evropskih novčanica!

Prema pisanju britanskih medija, Žoze Murinjo bacio je oko na 20-godišnjeg ultratalentovanog brazilskog napadača, koji je u centru pažnje sve više. Nedavno je >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Taliska dobio svoj prvi poziv nacionalnog tima, a sa devet pogodaka na 14 utakmica u svim takmičenjima najavio je da bi mogao da bude sledeće veliko ime evropske fudbalske scene.

Posebni je imao svoje skaute na La Lužu tokom utakmice koju je Benfika dobila protiv Belenensesa rezultatom 3:0, ali je Taliska zamenjen već na poluvremenu zbog sitnije povrede.

Međutim, dobro obavešteni mediji sa Ostrva poručuju da je Murinjo spreman da isprati zahteve aktuelnog šampiona Portugalije i ponudi čak 44.000.000 evra, samo kako bi pretekao ostale zainteresovane klubove.

Nema šta - biće ovo uzbudljiva polusezona za Talisku...



(FOTO: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.