Za Milan nema prepreke ovog leta - 50 miliona i trio za najveću želju?!

Izvor: Sportske.net, 17.Jul.2017, 22:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Za Milan nema prepreke ovog leta - 50 miliona i trio za najveću želju?!

Milan nema cilj koji ne može da ostvari ovog leta i tako se i ponaša.

Posle 10 dovedenih pojačanja, Milan je na pragu i 11. i verovatno najskupljeg.

Italijanski mediji otkrili su večeras da je Milan spremio novu ponudu za Andreu Belotija, koji je najveća želja trenera Montele.

Navodno, Milan je spreman da plati 50 miliona evra i da u paketu pošalje čak trojicu igrača, a u pitanju su Mbaje Nijang, Manuel Lokateli i Gabrijel Paleta.

''Rosoneri'' >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << veruju da će ovo zadovoljiti trenera Sinišu Mihajlovića koji bi uz 50 miliona evra dobio i tri kvalitetna igrača u tri linije tima.

Inače, poznato je da je Beloti navijač Milana iz mlađih dana i da je urgirao kod uprave da ga proda.

Dodatno je ovu priču podgrejala i fotografija na promociji dresova za novu sezonu na kojoj nema Belotija, najveće zvezde i najboljeg igrača.

Dakle, definitivno će uskoro da ode, ali videćemo da li u Milan ili možda u Čelsi.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.