Izvor: Nezavisne Novine, 17.Jul.2017, 11:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Morata u Milanu za 70 miliona evra

Italijanski gigant Milan nastavlja sa velikim ulaganjima u tim pošto je na pragu da napadača Real Madrida Alvara Moratu za 70 miliona evra učini najskupljim igračem u istoriji kluba.

Kako prenosi Gazzetta dello Sport, Milan je čak spreman da Špancu ponudu platu od 10 miliona evra godišnje i tako bude najplaćeniji fudbaler Serije A.

Milan je obnovio interesovanje za Moratu sa kraja prošle sezone, činilo se da je odustao od njegovog transfera, ali je direktor >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << "rosonera" Marko Fasone otkrio da je u potrazi za još jednim napadačem.

Ujedno, klub sa San Sira zadao bi novi udarac Juventusu jer je Morata sa velikim uspjehom nosio dres torinskog tima, baš kao i Leonardo Bonući koji je nedavno stigao.

Milan je ovog ljeta već doveo Bonućija, Andrea Silvu, Lukasa Bilju, Andreu Kontija, Franka Kesija, Hakana Čalhanoglua, Rikarda Rodrigeza i Matea Musakija, a Morata bi na najbolji način zaokružio odličan posao na transfer tržištu.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.