ZVEZDA REALA ŠOKIRAO: Želi da završi KARIJERU u OVOM klubu! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Apr.2017, 16:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZVEZDA REALA ŠOKIRAO: Želi da završi KARIJERU u OVOM klubu! (FOTO)

Madriđani igraju revanš četvrtfinala Lige šampiona protiv Bajerna (20.45).

Fudbaleri Reala večeras igraju revanš meč četvrtfinala Lige šampiona, protiv Bajerna. Pre sedam dana Madriđani su slavili u Minhenu 2:1, golovima Kristijana Ronalda, a pred odlučujuću utakmicu Galaktikose je potresla šokantna ispovest standardnog prvotimca.

Vijera da Silva Žunior, poznatiji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kao Marselo, uzburkao je javnost izjavom da karijeru želi da završi u rodnom Brazilu.

- Voleo bih da jednog dana obučem dres Botafoga, bilo bi to za mene ostvarenje sna - rekao je levi bek Galaktikosa.

Prošlo je tačno 10 godina, otkako je reprezentativac Karioka stigao na Santjago Bernabeu, zanimljivo, iz Fluminezea. Ugovor ga veže do 2020. a u najtrofejnijem evropskom klubu voljni su da produže saradnju i pre isteka aktuelnog.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.