Izvor: HotSport.rs, 19.Avg.2015, 11:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZVEZDA PRELOMILA: Rajković ipak ide u Galatu

Već danima uznad šuška se o potencijalnom transferu kapitena Crvene zvezde Predraga Rajkovića u ekipu turskog Galatasraja.
Kako stoje stvari i kako prenosi Sport, trenutak odlaska najboljeg mladog golmana U20 Svetskog prvenstva u Novom Zelandu i kapitena crveno-belih opasno se primakao.
Naime, nakon što je trener golmana turske ekipe, Klaudio Tafarel uživo ispratio Predraga Rajkovića u nekoliko mečeva i lično se uverio u njegove >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << kvalitete, on je čelnicima kluba poručio da ne štede novac.
Ranije su čelnici Galate bili spremni da plate ovog igrača “samo” 1,5 miliona evra, ali posle ubeđivanja Klaudija Tafarela oni su pristali da izdvoje sumu od 3 miliona evra.
Upravo ta suma dovoljna je da se zadovolje afiniteti prema novcu čelnika kluba iz Ljutice Bogdana, a kako navodi Sport, očekuje se da će zvanična ponuda stići na stadion “Rajko Mitić” do kraja nedelje.
Takođe, transferu Rajkovića u Galatasraj usprotivili su se navijači Crvene zvezde zbog prošlogodišnjeg okršaja sa ondašnjim tifozama Galate prilikom koga je nastradao Marko IvkovićJagoda“.
Ipak, uprkos protiveljnju Delija, ovaj transfer bi ipak trebalo da se završi i dve strane će, navodi se, lako pronaći zajednički jezik.
The post ZVEZDA PRELOMILA: Rajković ipak ide u Galatu appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

„Sport”: Galatasaraj uzima Rajkovića, Zvezdi tri miliona evra

Izvor: Večernje novosti, 19.Avg.2015

Čelnici Galatasaraja učiniće u naredna dva dana ključan korak u cilju da dobiju Predraga Rajkovića (20) kapitena Crvene zvezde. Zbog toga su spremili poslednju zvaničnu ponudu, koja će danas ili sutra biti upućena crveno-belima. A u njoj stoji da su spremni da plate obeštećenje u iznosu od...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.