Zvezda popustila, Galata vodi Rajkovića!

Izvor: Sportske.net, 19.Avg.2015, 10:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda popustila, Galata vodi Rajkovića!

Fudbalski klub Crvena zvezda dobiće do kraja nedelje zvaničnu ponudu za kapitena i prvog golmana ekipe Predraga Rajkovića koji će se posle svega do kraja prelaznog roka preseliti na Bosfor.

Vicešampion Srbije izgleda neće uspeti da zadrži najtalentovanijeg mladog golmana sveta pošto je turski Galatasaraj spremio ponudu koja će ispuniti zahteve predstavnika kluba sa stadiona "Rajko Mitić".

Omladinski reprezentativac Srbije i kapiten Crvene zvezde Predrag >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Rajković postao je tražena roba odmah nakon Mundijalita na Novom Zelandu a trener golmana Galatasaraja procenio je da mladi Negotinac predstavlja veliki zalog za budućnost u koji vredi uložiti.

Zbog toga su predstavnici Galatasaraja doneli odluku da Crvenoj zvezdi ponude 3.000.000 evra za Predraga Rajkovića što je suma koju je srpski klub postavio kao minimalnu prihvatljivu kada je kapiten ekipe u pitanju.

Dnevni list "Sport" ekskluzivno saznaje da će predstavnici turske ekipe izaći sa ponudom do kraja radne nedelje i da se u Crvenoj zvezdi spremaju za prodaju kapitena ekipe iako su navijači protiv.

"Delije" smatraju da Crvena zvezda ne bi smela da proda Predraga Rajkovića klubu čiji su navijači pre nepunih godinu dana ubili Marka Ivkovića ispred dvorane "Abdi Ipekči".

Nakon što Galatasaraj uputi zvaničnu ponudu ostaje da klubovi utanače detalje, te da nakon toga i menadžer Predraga Rajkovića izdejstvuje najbolje moguće uslove za svog klijenta, a pominjalo se da će mladi golman po sezoni dobijati pola miliona evra.

Predstavnici Crvene zvezde insistiraće na tome da kompletna suma od 3.000.000 evra bude isplaćena od jednom jer će vicešampion Srbije morati da prosledi 30% od ovog transfera ekipi Jagodine iz koje je Predrag Rajković i doveden na "Marakanu".

Crveno-beli će tako ostati bez najperspektivnijeg pojedinca ekipe koga će među stativama naslediti iskusni Damir Kahriman a realizacija transfera neophodna je kako bi Crvena zvezda mogla da funkcioniše do prolećnog dela sezone zbog čega će ponuda Galatasaraja na kraju ipak biti prihvaćena.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ZVEZDA PRELOMILA: Rajković ipak ide u Galatu

Izvor: HotSport.rs, 19.Avg.2015

Već danima uznad šuška se o potencijalnom transferu kapitena Crvene zvezde Predraga Rajkovića u ekipu turskog Galatasraja.. Kako stoje stvari i kako prenosi Sport, trenutak odlaska najboljeg mladog golmana U20 Svetskog prvenstva u Novom Zelandu i kapitena crveno-belih opasno se primakao.. Naime, nakon...

Nastavak na HotSport.rs...

RAJKOMANIJA! Galata nije sama, Zvezda u narednih sedam dana dobija ponude engleskog i nemačkog kluba! (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 19.Avg.2015

„O interesovanju Galatasaraja ne znamo ništa ni ja, ni igrač. Verovatno postoji neka priča s turskim klubom, ali ja u tome ne učestvujem”, tvrdi poznati menadžer i nekadašnji sportski derektor kluba iz Ljutice Bogdana..Obavezao se Predrag Rajković na vernost Crvenoj zvezdi do 2018. godine,...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.