Izvor: HotSport.rs, 28.Dec.2015, 09:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZVANIČNO: Slaviša Jokanović brzo pronašao novi klub (FOTO)

Posle jučerašnje objave da se razišao sa svojim dosadašnjim klubom Makabijem, vrlo brzo je postala poznata nova destinacija bivšeg trenera Partizana.

Kao što se ‘šuškalo’ na ostrvu, Fulam je bio najveći favorit za dovođenje Slaviše Jokanovića koji iza sebe ima izuzetno uspešnu godinu. Posle sjajne polusezone sa Votfordom koji je uveo u Premijer ligu, prešao je u Izrael gde je tamošnjeg šampiona Makabi uveo u >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Ligu šampiona.
Međutim, došlo je do razlaza i sa njima, pa se Jokan ponovo vraća u Englesku. Fulam bi želeo da se ponovi njegova polusezona iz prvog dela još uvek tekuće godine kada je Votford uveo u najviši rang, ali će to biti izuzetno teško, jer se Fulam trenutno nalazi na 18 poziciji sa svega 24 osvojena boda.
Ipak, od njega imaju velika očekivanja na ‘Krejven Kotidžu’, a prvi cilj biće opstanak u Čempionšipu.
– Razmatrali smo mnogo kvalitetnih kandidata i sa većinom sam lično pričao, bio je to mukotrpan proces, ali smo želeli da nađemo pravog čoveka za ovakav izazov. Jokanovićeva strast ka ovom poslu ga je dovela na vrh i zato jedva čekamo da mu poželimo dobrodošlicu na ‘Krejven Kotidž’ – rekao je predsednik Fulama Šahid Kan.
Club Statement: Slaviša Jokanović appointed Fulham First Team Head Coach. Read more: https://t.co/lixvXFbvQ1 #FFC pic.twitter.com/UPBHHTmrFJ
— Fulham Football Club (@FulhamFC) December 27, 2015

Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.