Jokanović preuzeo Fulam

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Dec.2015, 10:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jokanović preuzeo Fulam

Srpski fudbalski stručnjak Slaviša Jokanović novi je menadžer engleskog drugoligaša Fulama, objavljeno je na sajtu kluba.

Jokanović se posle samo šest meseci u Makabiju iz Tel Aviva vraća u Englesku, gde je prošle sezone Votford uveo u Premijer ligu.

"Veoma sam ponosan što mogu da kažem da je Jokanović preuzeo naš tim. Razmatrali smo mnogo dobrih kandidata, ali smo želeli da pronađemo najboljeg. Slavišina strast prema poslu dovela ga je do toga >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << da bude veoma uspešan", rekao je predsednik Fulama Šahud Kan.

Jokanović je bio veoma uspešan u izraelskom klubu pošto što je sa Makabijem igrao Ligu šampiona, a u kvalifikacijama uspeo je da eliminiše favorite kao šo su Bazel i Viktorija iz Plzenja.

Tokom trenerske karijere vodio je Partizan, Muantong sa Tajlanda, Levski i Herkules.

Fudbaleri Fulama nalaze se na 18. mestu na tabeli engleskog Čempionšipa.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Jokanović preuzeo Fulam

Izvor: Nezavisne Novine, 28.Dec.2015

LONDON - Srpski fudbalski stručnjak Slaviša Jokanović novi je menadžer engleskog drugoligaša Fulama, objavljeno je na sajtu kluba...Jokanović se poslije samo šest mjeseci u Makabiju iz Tel Aviva vraća u Englesku, gdje je prošle sezone Votford uveo u Premijer ligu..."Veoma sam ponosan što mogu...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.