ZVANIČNO: Pavlović POTPISAO za Austrijance! Ovo je sada PRIORITET Partizana u prelaznom roku! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Apr.2018, 12:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZVANIČNO: Pavlović POTPISAO za Austrijance! Ovo je sada PRIORITET Partizana u prelaznom roku! (FOTO)

Srbin napustio Kopenhagen.

Kao što se najavljivalo srpski internacionalac Andrija Pavlović napustio je Kopenhagen i potpisao ugovor sa Rapidom iz Beča. Nekadašnji napadač Čukaričkog bio je na spisku potencijalnih pojačanja Partizana, crno-beli su mu nudili bolja godišnja primanja, međutim, tim iz Humske nije uspeo da parira finansijski jačim Austrijancima kada se radilo o obeštećenju.

PARTIZANOV VEZISTA GRMI: Ovakve STVARI ne smeju da se DEŠAVAJU! >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << (VIDEO+FOTO)

SALE ZAVRŠAVA KARIJERU: U Partizanu OTKRILI šta će mu biti novi posao u Humskoj (FOTO)

Very happy to sign for such a big club as it is Rapid Wien @skrapid1899 ! I’m really looking forward to play in front of the best fans in Austria and to achieve a lot of good things together!💪🏻💚💚Thanks to everyone for warm welcome and for messages from Rapid fans!🙏🏻💚 on the other side big thanks to FCK fans and everybody in the club for two beautiful years ❤️

A post shared by Andrija Pavlovic (@andrija_pavlovic) on Apr 29, 2018 at 11:04am PDT

NASTAVAK USPEŠNE SARADNJE: Evropski VELIKAN želi Partizanovog igrača! (FOTO)

Rapid je na račun Lavova iz Kopenhagena uplatio obeštećenje od 1.300.000 evra, a srpski golgeter nije krio oduševljenje.

- Veoma sam srećan što sam potpisao za tako veliki klub kao što je Rapid iz Beča. Spreman sam da igram pred najboljim navijačima u Austriji i da zajedno ostvarimo mnogo dobrih stvari zajedno. Hvala svima na toploj dobrodošlici, kao i navijačima Rapida na porukama. Sa druge strane, veliko hvala navijačima Kopehnagena i svima u tom klubu na predivne dve godine - oglasio se Andrija Pavlović na Instagram profilu, uz fotografiju sa dresom novog kluba.

Zbog toga su se u Partizanu okrenuli prioritetima u predstojećem prelaznom roku. Prvi na listi želja je Miralem Sulejmani, nekadašnji đak crno-belih najzaslužniji je što su Jang Bojsi prekinuli vladavinu Bazela i osvojili šampionsku titulu.

Sulejmani je uvek javno govorio da bi voleo da zaigra za Partizan, a čini se da nikad nije bio bliži Humskoj. Osim sjajnog veziste, na spisku potencijalnih novajlija Parnog valjka nalaze se Radosav Petrović, Giljerme iz Beneventa...

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.