ŽREB ODLUČIO: Srbija na Svetskom prvenstvu u grupi sa Portorikom, Iranom i Letonijom!

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Apr.2021, 14:05

ŽREB ODLUČIO: Srbija na Svetskom prvenstvu u grupi sa Portorikom, Iranom i Letonijom!

Naše košarkaše očekuje put u Litvaniju.

Muška U19 košarkaška reprezentacije Srbije igraće na Svetskom prvenstvu za igrače do 19 godina u Letoniji (gradovi Riga i Daugvapils, 3-11. jul 2021) u B grupi sa Portorikom, Iranom i domaćinom Letonijom, odlučeno je danas na žrebu FIBA u Berlinu.

U A grupi su Senegal, Kanada, Litvanija >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i Japan, u C grupi takmičiće se Argentina, Francuska, Koreja i Španija, a u D grupi Turska, Mali,

Australija i SAD.

Srbija je žrebana iz drugog šešira u kome su bili i Francuska, Litvanija i Turska. U prvom šeširu su bili SAD, Kanada, Španija i domaćin Letonija, u trećem Australija, Koreja, Japan i Iran, a u četvrtom Argentina, Portoriko, Mali i Senegal.

Naš nacionalni tim do 19 godina na Svetskom prvenstvu sa klupe će voditi trener Zoran Lukić.

Arsenal ima užasnu sezonu, ali se ipak dokopao polufinala Lige Evrope, gde večeras (21.00) gostuje Viljarealu. Naravno, i za jedne i za druge je trofej u ovom takmičenju izuzetno primamljiv jer donosi i plasman u Ligu šampiona, što kroz nacionalna prvenstva nisu ostvarili. Kvota na keca je 2,65, na iks 3,20, a na dvojku 2,75. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Viljareal - Arsenal.

BONUS GALERIJA:

Pogledajte kako izgleda češka bijatlonka Gabrijela Koukalova

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.