Izvor: MozzartSport.com, 28.Apr.2021, 18:20

Orlići u grupi sa Letonijom, Portorikom i Iranom

Zoran Lukić i njegovi izabranici sada znaju rivale na Svetskom prvenstvu za košarkaše do 19 godina

Muška U19 košarkaška reprezentacije Srbije igraće na Svetskom prvenstvu za igrače do 19 godina u Letoniji (gradovi Riga i Daugvapils, 3-11. jul 2021) u B grupi sa Portorikom, Iranom i domaćinom Letonijom, odlučeno je danas na žrebu FIBA u Berlinu.

U A grupi su Senegal, Кanada, Litvanija i Japan, u C grupi takmičiće se Argentina, Francuska, Кoreja i >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Španija, a u D grupi Turska, Mali, Australija i SAD.

Srbija je žrebana iz drugog šešira u kome su bili i Francuska, Litvanija i Turska. U prvom šeširu su bili SAD, Кanada, Španija i domaćin Letonija, u trećem Australija, Кoreja, Japan i Iran, a u četvrtom Argentina, Portoriko, Mali i Senegal.

Naš nacionalni tim do 19 godina na Svetskom prvenstvu sa klupe će voditi trener Zoran Lukić.

Svetsko prvenstvo za igrače do 19 godina igraće se od 3. do 11. jula. Ukupno učestvuje 16 timova. Utakmice će se igrati u Rigi i Daugavpilsu.

Tagovi:
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Košarkaši Srbije dobili rivale na SP za igrače do 19 godina

Izvor: RTS, 28.Apr.2021

Muška košarkaška reprezentacije Srbije igraće na Svetskom prvenstvu za igrače do 19 godina u Letoniji u B grupi sa Portorikom, Iranom i domaćinom Letonijom, odlučeno je danas na Fibinom žrebu u Berlinu. . Svetski kup igraće se u gradovima Riga i Daugvapils od 3....

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.