ŽELEO SAM DA ZAVRŠIM KARIJERU OVDE: Benzema se EMOTIVNIM REČIMA oprostio od Reala!

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Jun.2023, 18:44

"ŽELEO SAM DA ZAVRŠIM KARIJERU OVDE": Benzema se EMOTIVNIM REČIMA oprostio od Reala!

Karijeru nastavlja u Saudijskoj Arabiji...

Jedno poglavlje je završeno. Karim Benzema se u utorak zvanično oprostio od Real Madrida čiji dres je nosio 14 godina. Karijeru nastavlja u saudijskom Al Itihadu sa kojim je potpisao trogodišnji ugovor vredan 600 miliona evra.

- Teško je bilo šta reći, ali hvala Realu i mojim saigračima mnogo. Imao sam tu sreću da ostvarim svoj san o kojem sam maštao još kao klinac. Hvala ti, predsedniče, imao sam samo 21 godinu kada >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sam došao. Kada sam te prvi put video, rekao sam sebi: “Doveo si Zidana i Ronalda, a sada si doveo i mene" - rekao je Benzema obraćajući se Florentinu Perezu.

Dodaje da je planirao da završi karijeru u Madridu. Međutim, tada se pojavila ponuda koja se ne odbija.

- Real je najbolji klub na svetu i u istoriji. Ovo je tužan dan za mene jer ga napuštam i to me boli. Želeo sam da završim karijeru ovde, ali otvorile su se neke nove prilike za mene - rekao je francuski fudbaler.

Real se posebnim videom oprostio od Benzeme.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.