ZBOG OVOG TRANSFERA BI MOGAO DA OSTANE U BARSI: Katalonci naciljali velikog Mesijevog prijatelja

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Maj.2021, 16:46

ZBOG OVOG TRANSFERA BI MOGAO DA OSTANE U BARSI: Katalonci naciljali velikog Mesijevog prijatelja

Stiže zemljak.

Barselona je započela pregovore sa Serhiom Aguerom koji bi prema informacijama transfer insajdera trebalo da bude novo pojačanje katalonskog kluba.

Nije tajna da je popularni Kun velika želja kluba sa Nou Kampa, koja želi ovog leta da se pojača slobodnim igračima, a jedna od želja je i napadač Mančester Sitija, kojem ovog leta ističe ugovor sa Građanima.

Mančester Junajted je „uništio“ Romu u prvom meču polufinala, na >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Old Trafordu je bilo 6:2, pa je večerašnji (21.00) revanš u Rimu samo prilika da vidimo još jedan meč s dosta golova. Kvota na GG3+ je 1,67. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Roma – Mančester Junajted.

Kako prenosi "Skaj sport", Aguero i Barsa su već počeli pregovore. Takođe, fudbalski insajder, Fabricio Romano navodi da je Argentinac spreman da smanji svoja primanja dok igra u Barseloni, naravno, uz želju da nastupa sa svojim velikim prijateljem i saigračem iz reprezentacije, Lionelom Mesijem.

Ipak, on navodi da još nema nikakvih zvaničnih dogovora i da će se o Agueru, Memfisu Depaju i ostalim metama, odlučiti tek na kraju sezone.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.