ZA ONO NEMA OPRAVDANJA: Vlahović prokomentarisao promašaje koji su doveli do poraza!

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Mar.2024, 12:23

"ZA ONO NEMA OPRAVDANJA": Vlahović prokomentarisao promašaje koji su doveli do poraza!

Dešava se i najboljima...

Srpski napadač Dušan Vlahović svestan je da je morao mnogo bolje u utakmici Juventusa protiv Napolija i deo odgovornosti za poraz preuzima na sebe, pošto je propustio tri dobre šanse za gol.

Juventus je izgubio u Napulju rezultatom 2:1, u 27. kolu Serije A, a lako je ishod mogao da bude drugačiji da je Srbin realizovao neku od prilika.

- Napadač Juventusa mora da presudi u ključnim trenucima, a ja to nisam uspeo. Imao sam >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zrele prilike koje su mogle da reše utakmicu, ali sam grešio. Ne tražim nikakva opravdanja. Ako želim da postanem ono što sam sebi zacrtao, moram da koristim takve situacije - jasan je Vlahović.

Usledila je analiza propuštenih šansi.

- Kada ne pratim svoju intuiciju, stvari dobijaju loš epilog. U trećoj situaciji želeo sam da povedem loptu napred, ali sam odlučio da momentalno šutiram. Moj cilj je da postanem veliki napadač, ali problem je što nismo pobedili, a ne to što ja nisam postigao gol. Nadam se da ću biti sposoban da to ispravim u narednoj utakmici.

Stara dama je porazom svela na minimum šanse za Skudeto. Lider Inter ima 12 bodova više i utakmicu manje na 11 rundi do kraja Serije A.

- Moramo da nastavimo ovim putem, očekujući da ćemo osvojiti prvenstvo naredne godine. Na kraju sezone biću srećan ako osvojimo trofej i plasiramo se u Ligu šampiona. Želim povratak u Ligu šampiona sa druge, a ne sa treće pozicije na tabeli - poručio je Vlahović.

Juve u narednom kolu dočekuje Atalantu bez Dušana, koji mora da odradi suspenziju zbog kartona.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.