Zbrka u Seriji A – Krstović iznudio penal pa bio drugi izvođač najstrože kazne

Izvor: B92, 03.Mar.2024, 18:04

Zbrka u Seriji A – Krstović iznudio penal pa bio drugi izvođač najstrože kazne

Fudbaleri Frosinonea i Lečea odigrali su bez pobednika (1:1) u meču 27. kola Serije A.

Gosti su i dalje na samo jednoj pobedi u prethodnih 11 utakmica, dok je Frosinone na bod iza današnjeg rivala - oba tima vodiće borbu za opstanak do kraja.

Strelac gola za Leče bio je crnogorski reprezentativac Nikola Krstović, iz penala u 61. minutu, mada je gol pripisan čuvaru mreže domaćih.

Bio je to vrhunac prilično haotičnih nekoliko minuta pred golom domaćeg >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << tima, gde je najpre golman Mikele Ćerofolini oborio Krstovića i tako skrivio kazneni udarac.

Igrao se 58. minut.

Lopte se latio Tunišanin Hamza Raifa, ali mu je Ćerofolini odbranio udarac sa 11 metara međutim, ispostavilo se da se nepropisno kretao dok je čekao izvođenje penala, pa je udarac, nakon VAR intervencije, ponovljen.

Drugi put nije šutirao Raifa, već Krstović, koji je uz mnogo sreće, na kraju, smestio loptu iza leđa golmana Frosinonea.

Gol, ipak, nije pripisan bivšem napadaču Zvezde, već golmanu domaćeg tima koga je lopta, pošto se odbila od stativu, pogodila u leđa i završila u mreži.

Konfuzno, uz mnogo muke, Leče je došao do pogotka koji mu je doneo bod, vrlo bitan, u duelu sa direktnim rivalom iz donjeg dela tabele.

Inače, gol za domaći sastav je krajem prvog poluvremena postigao Marokanac Valid Kedira.

U još jednoj utakmici danas, odigranoj u istom terminu, Kaljari je kaog gost savladao Empoli 1:0 golom Jakuba Jankta.

Ne treba posebno naglašavati koliko je ovo bila bitna pobeda ekipe sa Sardinije u borbi za opstanak.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Vlahovićevo košmarno veče na "Maradoni" – Napoli u 88' do pobede

Izvor: B92, 03.Mar.2024

Fudbaleri Napolija pobedili su Juventus 2:1 (1:0) u derbiju 27. kola Serije A golom Đakomoa Raspadorija u 88. minutu...Tri minuta ranije, Enriko Kijeza je doneo poravnanje Juventusu anuliravši gol Hviče Kvaračkelije iz prvog poluvremena...Srpski reprezentativac Dušan Vlahović bio je tragičar gostiju...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.