Vulverhempton otkrio šta se dešava sa Himenezeom, jedna stvar u celoj nesreći ipak raduje

Izvor: Sportske.net, 30.Nov.2020, 12:04

Vulverhempton otkrio šta se dešava sa Himenezeom, jedna stvar u celoj nesreći ipak raduje

Ostaje pitanje kada će se vratiti na teren.

Meksički napadač Raul Himenez doživeo je frakturu lobanje nakon sudara sa Davidom Luizom u nedelju uveče protiv Arsenala, potvrdio je njegov klub Vulverhempton.

Himenez se u 15. minutu nakon kornera koji je izveo Vilijan prilikom skoka sudario sa štoperom Arsenala i izvukao deblji kraj.

Zamenjen je istog trenutka, a uveče je nakon hospitalizacije bio i operisan.

Dijagnostifikovana mu je >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << fraktura lobanje, ali se prema prvim informacijama iz kluba Meksikanac oseća dobro nakon hirurškog zahvata.

Ostaje da se vidi kako će oporavak teći i koliko će menadžer Nuno Espirito Santo čekati da se ekipi priključi prvi napadač.

Za razliku od fudbalera Vulverhemptona, štoper Arsenala David Luiz je prošao mnogo bolje, ali je već na startu drugog poluvremena zamenjen.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.