Izvor: RTS, 29.Nov.2020, 23:39

Agonija Arsenala se nastavlja, ”vukovi” osvojili ”Emirate”

Fudbaleri Vulverhemtona pobedili su kao gosti u Londonu ekipu Arsenala sa 2:1 (2:1), u meču 10. kola Premijer lige.
Vulvsi su tom pobedom došli na deobu petog mesta sa Sautemptonom sa 17 bodova, dok je Arsenal sa 13 sada na lošoj 14. poziciji.
 
Sva tri gola viđena su u prvom delu.
Prvo je Pedro Neto odlično ispratio i regaovao na odbijenu loptu posle Dendonkerovog pogađanja >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << prečke Arsenala i loptu smestio u mrežu u 27. minutu.
Međutim, Gabrijel glavom pogađa mrežu gostiju samo tri minuta kasnije nakon odličnog centaršuta Vilijana sa desnog boka.
”Tobdžije” su potom krenule još agresivnije ka golu Patrisija, ali za to nisu bili nagrađene već kažnjene, pošto je u Podense posle jedne polukontre bio najspretniji i odbitak sproveo u mrežu istrčalog Lena.
Iako je bilo prilika na obe strane, golova u nastavku ipak nije, te su bodovi otišli u Vulverhemton, a menadžeru Arsenala Mikelu Arteti ostale su brige.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.