Vukovi rastrzali očajni Arsenal, Vulverhempton slavio po portugalskim notama! (video)

Izvor: Sportske.net, 29.Nov.2020, 23:18

"Vukovi" rastrzali očajni Arsenal, Vulverhempton slavio po portugalskim notama! (video)

Londonski klub u donjem delu tabele posle 10 utakmica.

Fudbaleri Arsenala stigli su do petog poraza u uvodnih 10 kola Premijer lige pošto su na svom Emirejtsu poraženi od Vulverhemptona 2:1.

Uvodnih 15 minuta obeležila je stravična povreda Raula Himeneza u duelu sa Davidom Luizom, zbog čega je meksički napadač morao da napusti igru.

Nuno Espirito Santo je sa klupe digao zemljaka Fabija Silva ubacivši ga u igru umesto Himeneza.

Prvu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ozbiljnu priliku za "vukove" propustio je Leander Dendonker kada je pogodio prečku u 27. minutu, a nedugo zatim Vulverhempton je poveo.

Strelac je bio Pedro Neto, koji se nakon odbitka našao na prvaom mestu zakucavši loptu u mrežu.

Samo tri minuta kasnije na semaforu je stajalo 1:1 koji je došao kao posledica brazilske veze.

Vilijan je centrirao, a Gabrijel je bio najviši u skoku poravnavši rezultat.

Gosti nisu čekali da na poluvreme odu sa nerešenim ishodom pa su u 42. minutu stigli do novog vođstva. Ovaj put strelac je bio Danijel Podens, koji je pokupio loptu nakon odbitka pored smušene odbrane Arsenala i poslao je u mrežu.

Drugo poluvreme proteklo je u veoma oštroj igri gostiju koji su u razmaku od samo devet minuta dobili čak tri žuta kartona.

Podens je u 60. minutu imao priliku da dodatno uveća prednost svom tima, ali se isprečio protivnički defanzivac.

U završnih 15 minuta Arsenal je na sve načine pokušavao da dođe do izjendačenja. Rej Nelson je u 75. minutu propustio gol-šansu šutirajući iz izgledne pozicije preko gola.

Već u 82. minutu trzaj glavom Pjera-Emerika Obamejnaga prošao je tik pored stative.

Vulverhempton se ovom pobedom probio do visokog šestog mesta sa istim brojem bodova koliko ima i Sautempton, dok je ovaj poraz ostavio Arsenal na skromnoj 14. poziciji.

  Пласман обезедио SofaScore LiveScore

 

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vulvse šokirao sudar glavama, a onda su im Portugalci doneli pobedu VIDEO

Izvor: B92, 29.Nov.2020

Fudbaleri Vulverhemptona pobedili su u gostima Arsenal 2:1 u utakmici 10. kola engleske Premijer lige...Golovima Pedra Neta i Danijela Podensea "vukovi" su upisali tri boda na Emirejtsu i vinuli se u gornji dom tabele...Sve što je uradio Arsenal je izjednačujući gol Gabrijela Magaljaeša, koji je...

Nastavak na B92...

Najgori start Arsenala od 1981, ali Artetina izjava još više boli navijače

Izvor: Sportske.net, 30.Nov.2020, 09:54

Španac nije zabrinut za loš početak sezone kluba koji vodi...Menadžer Arsenala Mikel Arteta nije zabrinut za poziciju u klubu nakon poraza od Vulverhemptona kod kuće bez obzira na to što "tobdžije" ne pamte gori start od 1981. godine...Arsenal je posle uvodnih 10 kola na 14. mesto sa svega 13...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.