Vukićević napustio Vojvodinu, Novosađani traže novog trenera

Izvor: Blic, 12.Apr.2012, 19:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vukićević napustio Vojvodinu, Novosađani traže novog trenera

Crnogorski stručnjak Dejan Vukićević nije više trener fudbalera Vojvodine, nakon što se posle šokantne eliminacije od čačanskog Borca u polufinalu Kupa Srbije nije pojavio na treningu.

Umesto njega trening je vodio dosadašnji pomocnik Spasoje Jelačić.

"Radio sam odgovorno i pošteno, preuzimam krivicu za loše rezultate i ne vidim sebe više kao trenera Vojvodine. Zato nisam došao na trening i preostalo je samo da se sa upravom kluba o modelu prekida saradnje", >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << rekao je Vukićević novinarima u Novom Sadu.

On je preuzeo tim posle prvog kola, kada je tadašnji trener Ljubomir Ristovski podneo ostavku. Vodio je ekipu na ukupno 26 utakmica i ostvario 12 pobeda, uz devet remija i pet poraza.

Novosađani su posle 0:0 u prvom meču protiv Borca u polufinalu Kupa izgubili na svom stadionu "Karađorđe" sa 1:0 i propustili priliku da 16. maja igraju finale Kupa Srbije pred svojim navijačima.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vukićević napustio Vojvodinu

Izvor: Utakmica.rs, 12.Apr.2012

Crnogorski stručnjak Dejan Vukićević nije više trener fudbalera Vojvodine, nakon što se posle šokantne eliminacije od čačanskog Borca u polufinalu Kupa Srbije nije pojavio na treningu. Umesto njega trening je vodio dosadašnji pomoćnik...Zurnal.rs

Nastavak na Utakmica.rs...

Zadrugari traže dugoročna pravila za podsticaj

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Apr.2012

NOVI SAD -..Zadružni savez Vojvodine (ZSV) podržava sve državne mere agrarne politike koje doprinose razvoju poljoprivrede, izjavio je danas predsednik saveza Radoslav Jovanov, ističući da je manje važno da li se za podsticaj proizvodnje koristi kriterijum obradive površine ili kilogram proizvoda..."Najbitnije...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.