Vujošević vidi Zvezdu na tronu ABA lige i ove godine

Izvor: Telegraf.rs, 22.Mar.2017, 13:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vujošević vidi Zvezdu na tronu ABA lige i ove godine

Trofejni trener Partizana Duško Vujošević, uporedo sa poslom koji obavlja u Limožu, sa pažnjom prati dešavanja u ABA ligi.

I vidi ono što vide svi kada je u pitanju ishod sezone - Zvezda je prvi favorit za osvajanje regionalnog takmičenja.

Ukratko, prvi favorit za selektora Bosne i Hercegovine, o Zvezdi, ali i o Partizanu kaže:

- Pratim ABA ligu, kad mi se ne poklapa s obavezama. Crvena zvezda >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << je favorit za osvajanje prvog mesta koje vodi u Evroligu. Partizan je napravio korak napred u odnosu na prethodnu sezonu. Ima plasman koji mu omogućava da igra u Evrokupu, što je, ipak, takmičenje s većim kvalitetom i mogućnostima od FIBA Lige šampiona - rekao je vujošević za Novosti.

(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Crvena Zvezda,   Evroliga

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

KONAČNO: Vujošević govorio o Zvezdi i favoritu u ABA ligi, možda će razočarati Grobare (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 22.Mar.2017

Najzreliji kandidat za selektora Bosne i Hercegovine je u žiži interesovanja na ovim prostorima.. Nakon mnogo pitanja o Partizanu i trofejnom vođenju tog tima, stiglo je jedno i o velikom rivalu.. Sa posebnom motivacijom je Duško Vujošević predvodio svoj tim u svakom derbiju sa crrveno-belima,...

Nastavak na HotSport.rs...

Vujošević: Zvezda opet osvaja ABA ligu

Izvor: Nezavisne Novine, 22.Mar.2017

Trofejni trener Partizana Duško Vujošević, uporedo sa poslom koji obavlja u Limožu, sa pažnjom prati dešavanja u ABA ligi...I vidi ono što vide svi kada je u pitanju ishod sezone – Zvezda je prvi favorit za osvajanje regionalnog takmičenja...Ukratko, prvi favorit za selektora Bosne i Hercegovine...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.