I Dule priznao - Zvezda favorit za titulu, Partizan može u Evrokup

Izvor: Sportske.net, 22.Mar.2017, 10:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I Dule priznao - Zvezda favorit za titulu, Partizan može u Evrokup

Legendarni trener ovih dana je u centru pažnje zbog najavljenog preuzimanja selekcije BiH. Naravno, pomno prati i borbu za titulu u ABA ligi.

Po svemu sudeći, Duško Vujošević će po okončanju tekuće sezone u Francuskoj, preuzeti kormilo repezentacije Bosne i Hercegovine.

Konačna odluka po tom pitanju očekuje se sutra, dogovor je na pomolu, a u intervjuu ''Novostima'', Vujošević je otkrio da ga i nostalgija za nekim lepšim vremenima vuče ka tom novom >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << izazovu.

''Bosna je uvek imala talentovane košarkaše i to je određena vrsta izazova. Za mene, kao eks-Jugoslovena, koji je voleo tu državu, to bi imalo i veliki simbolički značaj. Istovremeno, to nije posao od cele godine, što mi trenutno odgovara zbog mog zdravstvenog stanja, jer ne bih imao svakodnevne celogodišnje obaveze'', izjavio je Vujošević.

Sa Limožom se saradnja definitivno završava ove sezone, bez obzira da li se Vujošević dogovori sa KS BiH, ili ne, a pominje se da su mu Francuzi već pronašli naslednika - Kajla Milinga.

''Čuo sam za to. Normalno je da Limož rešava pitanja svoje budućnosti'', istakao je Vujošević i dodao da publika u Limožu zaista voli košarku, ali postoji nešto zbog čega se u tom klubu nije najbolje snašao.

''Ekipa je u stalnim promenama, sastavljena uglavnom od američkih igrača, koji su, u većem broju, u dobrim godinama. Za takav posao ima boljih trenera od mene'', objašnjava Vujošević.

Kada je u pitanju njegov Partizan, trofejni stručnjak smatra da su crno-beli napravili određeni pomak, ali kao novog/starog šampiona ABA lige opet vidi Crvenu zvezdu mts.

''Crvena zvezda je favorit za osvajanje prvog mesta koje vodi u Evroligu. Partizan je napravio korak napred u odnosu na prethodnu sezonu. Ima plasman koji mu omogućava da igra u Evrokupu, što je, ipak, takmičenje s većim kvalitetom i mogućnostima od FIBA Lige šampiona'', zaključio je Vujošević.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Vujošević vidi Zvezdu na tronu ABA lige i ove godine

Izvor: Telegraf.rs, 22.Mar.2017

Trofejni trener Partizana Duško Vujošević, uporedo sa poslom koji obavlja u Limožu, sa pažnjom prati dešavanja u ABA ligi...I vidi ono što vide svi kada je u pitanju ishod sezone - Zvezda je prvi favorit za osvajanje regionalnog takmičenja...Ukratko, prvi favorit za selektora Bosne i Hercegovine,...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.