Vranješ zbog tetovaže četničkog vojvode nije mogao u Zagreb

Izvor: B92, 13.Dec.2018, 14:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vranješ zbog tetovaže četničkog vojvode nije mogao u Zagreb

Reprezentativac Bosne i Hercegovine Ognjen Vranješ nije doputovao u Zagreb na utakmicu svog Anderlehta protiv Dinama u Ligi Evrope.

Prema informacijama iz Belgije, Vranješ nije povređen, već je odluka kluba da ne doputuje zbog čestih ispada koje pravi.

On je samo jedan od mnogih fudbalera Anderlehta koji neće igrati na "Maksimiru" i jedan od razloga za to je verovatno tetovaža četničkog vojvode Momčila Đujića koju ima na ruci.

U redovima belgijskog predstavnika verovatno nisu želeli da rizikuju probleme i incidente u Zagrebu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

ZBOG TETOVAŽE ČETNIČKOG VOJVODE SRBINU ZABRANJEN DOLAZAK U ZAGREB: Vranješ na meti Hrvata! Izostavljen iz tima zbog Vojvode Momčila Đujića! (FOTO)

Izvor: Kurir, 13.Dec.2018

Reprezentativac Bosne i Hercegovine i srpski fudbaler Ognjen Vranješ nije doputovao u Zagreb na utakmicu svog Anderlehta protiv Dinama u poslednjem meču grupne faze Lige Evrope.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.