Vokri: Na odluci FIFA o Kosovu čestitali su mi čelnici Partizana, legende iz Srbije...

Izvor: Blic, 23.Dec.2012, 11:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vokri: Na odluci FIFA o Kosovu čestitali su mi čelnici Partizana, legende iz Srbije...

Predsednik samozvanog fudbalskog saveza Kosova i bivši fudbaler Partizana Fadilj Vokri ne skriva oduševljenje što je Izvršni komitet FIFA dozvolio organizaciji na čijem je čelu da organizuje prijateljske utakmice sa selekcijama država ali i sa klubovima iz zemalja-članica svetske kuće fudbala

U razgovoru za hrvatski "Sport Maks" Vokri je, između ostalog, istakao da mu je, navodno, na tom uspehu u FIFA čestitano - i od strane srpskih fudbalskih zvaničnika. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<

"Mnogo mojih bivših saigrača, čelnici Partizana, kao i mnogobrojne fudbalske legende iz Srbije su mi čestili. Ali su me zamolili da to ostane tajna kako se protiv njih ne bi podigla hajka u Srbiji", rekao je Vokri.

Čestitao mu neko iz Srbije ili ne, tek, pred njim i organizacijom na čijem je čelu je još uvek dalek put do punopravnog članstva u FIFA. Tim povodom je zasedalo, i donelo određene odluke, i rukovodstvo Fudbalskog saveza Srbije.

Povezane vesti: Vokri: Ne treba mešati politiku i sport Vokri: Kosovo uskoro član FIFA
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.