Vojvodina sve jača, stižu i novi sponzori! A koliko iznosi dug?

Izvor: Sportske.net, 30.Dec.2017, 12:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vojvodina sve jača, stižu i novi sponzori! A koliko iznosi dug?

Serija odličnih vesti poslednjih dana 2017, za sve pristalice Vojvodine.

Novosadska Vojvodina je imala turbulentnu godinu, jesenji deo sezone je završila tek na osmom mestu, što je bila najbolja ilustracija stanja u klubu, ali promenom klupskog rukovodstva usledile su i brojne konkretne promene koje najavljuju izlzak kluba sa ''Karađorđa'' iz velike krize.

Po završetku prvog dela šampionata angažovan je dosadašnji trener Voždovca Ilija Stolica, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << potom je saopšteno da je klupski račun odblokiran posle više od godinu dana, zatim je golman Emil Rockov potpisao novi ugovor, a direktor JP ''Srbijagas'' Dušan Bajatović, koji je i član aktuelnog Upravnog odbora FK Vojvodina, najavio je u izjavi za ''Sportski žurnal'' još dobrih vesti.

''Početkom januara Vojvodina će potpisati nekoliko sponzorskih ugovora.







Nakon angažovanja šefa stručnog štaba Ilije Stolice, u kojeg imamo veliko poverenje, to će biti od važnosti u planiranim poslovima u vezi sa formiranjem ekipe, kao i angažovanju pojačanja u predstojećem prelaznom roku.







Takođe, početkom iduće godine biće regulisana neizmirena dugovanja zbog kojih smo kažnjeni od strane organa FS Srbije'', istakao je Bajatović, uz želju da Vojvodina u što kraćem roku bude rame uz rame sa Zvezdom i Partizanom.

On je, takođe, objasnio i na koji način je došlo do deblokade računa plaćanjem sume od 175 miliona duinara, uz okvirnu procenu ukupnih dugovanja kluba na oko šest miliona evra, što će biti precizirano posle obavljene revizije poslovanja.

''Zahvaljujući novcu grada Novog Sada i 'Srbijagasa', uspeli smo da deblokiramo račun, a u sledećoj fazi na redu je izmirenje onog što se duguje zaposlenima u klubu, kao i plaćanje licence za igranje na međunarodnoj sceni'', zaključio je Bajatović.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.