Izvor: Blic, 15.Maj.2024, 21:19

NOVI SVEDOCI U SLUČAJU UBISTVA DANKE ILIĆ Evo ko su ljudi koji će biti saslušani u Tužilaštvu: Njihovo svedočenje možda će otkriti bitne detalje

Četiri nova svedoka u slučaju ubistva dvogodišnje Danke Ilić, a za koje se terete radnici JKP „Vodovod“ Srđan Janković i Dejan Dragijević, biće saslušana 27. i 28. maja u Višem javnom tužilaštvu u Zaječaru, koje sprovodi istragu u ovom slučaju. Prema saznanjima, u pitanju su tri osobe kod kojih su osumnjičeni radnici JKP "Vodovod" bili na terenu neposredno pre nego su udarili dete, prema sopstvenom priznanju, kao i jedna osoba koja je bilo u automobilu sa ocem ubijenog deteta u trenutku kada se on susreo sa osumnjičenima dok je tragao za Dankom.
Pogledaj vesti o: Zaječar

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.