Vojvodina oprezna pred duel sa AZ Alkmarom: Srljanje zabranjeno

Izvor: Večernje novosti, 17.Avg.2016, 07:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vojvodina oprezna pred duel sa AZ Alkmarom: Srljanje zabranjeno

Igra se 180 minuta, zato je sve sem poraza dobar rezultat. Igraćemo kako odredi trener Lalatović – kaže Meleg PRVI čin fudbalskog dvomeča za plasman u Ligu Evrope, u kojem Novosađani sutra (20) na "Karađorđu" dočekuju holandski AZ Alkmar, biće spektakl. Tu tvrdnju, Dejan Meleg, kapiten Vojvodine, zasniva ne samo na činjenici da je reč o utakmici koja može da ponese epitet istorijske, već zbog kvaliteta rivala ali i ličnog iskustva. U dresu Ajaksa i Kambura bio >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << je akter mečeva protiv tima iz Alkmara. - Skor mi je pobeda i poraz. To je sada nešto drugačiji sastav ali, kažem, neguju brzu igru i ne verujem da su mnogo menjali stil. U svakom slučaju, ekipa su za respekt. Ali nisu i nepobedivi - smatra Meleg. - Gledao sam prenos njihovog poraza od PSV-a u kojem su igrali na kontru. Možda će se opredeliti za sličan recept protiv nas. U svakom slučaju biće to otvorena utakmica, mi smo motivisani da pred punim tribinama napravimo spektakl. Igrači Vojvodine morala bi da obuzdaju adrenalin. - Lično smatram da ne bi trebalo da srljamo i idemo grlom u jagode, jer nam predstoje dve utakmice. Igraćemo kako odredi trener Nenad Lalatović, a to je, očekujem, ofanzivno po našem modelu, timski i u borbi za svaku loptu, aut, korner... Meleg nije razgovarao sa igračima Partizana koji su prošle sezone pobedili dva puta Holanđane u Ligi Evrope. Svaki pozitivan rezultat će biti dobar, veruje Meleg jer po njemu odluka odluka svakako pada u Alkmaru. - Sve sem poraza je dobar rezultat. Remizirali smo na svom terenu protiv Dinama pa smo u revanšu slavili 2:0. Dakle, cilj je da prođemo a želja je, naravno, pobeda za koju ćemo igrati iz sve snage - zaključio je Meleg. Inače, Vojvodina je juče dobila još jedno pojačanje. Dosadašnji fudbaler Čukaričkog i bivši igrač Partizana, vezista Filip Knežević (24) potpisao je dvogodišnji ugovor s Novosađanima, a na "Karađorđu" očekuju i Nenada Gavrića, koji je prošle sezone igrao za Crvenu zvezdu.POJAVILI SE TAPKAROŠIDEJAN Meleg, kapiten Vojvodine, očekuje predivan ambijent punih tribina na "Karađorđu".- U poslednje četiri sezone, Vojvodina je treći put na pragu plasmana u Ligu Evrope. Uveren sam da ćemo imati sjajnu podršku, a oni koji dođu na stadion, neće zažaliti. Znam da je interesovanje veliko a jutros na kafici sa saigračima čuo sam da su se pojavili i tapkaroši - otkriva Meleg.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lalatović za Sportske: ''Vojvodina zaslužuje da se o njoj mnogo više piše, sad ćemo pokazati koliko je velika!''

Izvor: Sportske.net, 17.Avg.2016

Trener novosadske Vojvodine Nenad Lalatović u intervjuu za naš portal govorio je o predstojećoj utakmici sa AZ Alkmarom koja bi njegove igrače mogla da učini besmrtnim u istoriji Stare dame...Vojvodina je po treći put u poslednjih pet godina uspela da dođe do plej ofa za Ligu Evrope i svi u Novom...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.