Vojvodina je već postigla veliki uspeh, ali smete li da odigrate na Lale protiv AZ Alkmara?

Izvor: MozzartSport.com, 16.Avg.2016, 13:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vojvodina je već postigla veliki uspeh, ali smete li da odigrate na Lale protiv AZ Alkmara?

Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za duel srpskog i holandskog predstavnika u Ligi Evrope

Vojvodina je hit leta. Novosađani su treći put u poslednje četiri godine stigli do plej-ofa za Ligu Evrope. Tim Nenada Lalatovića je zaslužio pohvale za dosadašnji učinak, tim pre što i u prvenstvu Srbije blista. Uspeli su da nanesu težak poraz Partizanu...

Sigurno će Novosađani puni samopouzdanja dočekati >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << utakmicu protiv AZ Alkmarana Karađorđu. Letimičan pogled na statističke podatke kaže da naš predstavnik nije bez šansi. A ako verujte da Vojvodina može sa kapitalom da otputuje na revanš u Alkmar možete dobro da profitirate.

SVE KVOTE KLADIONICE MOZZART ZA DUEL VOJVODINE I AZ ALKMARA

Kvota na keca u kladionicama MOZZART iznosi 3,30. Prilično jaka kvota. Novosađani su bez poraza ove sezone na evropskoj sceni, a na Karađorđu imaju dve pobede i remi uz fascinantnu gol razliku – 7:1.

AZ Alkmar je favorit, ali rival Partizana iz prošle sezone ne deluje baš ubedljivo napočetku ove takmičarske godine. Plasirali su se u plej-of posle dvostruke pobede nad grčkom Janjinom (2:1, 1:0), dok su u prvom kolu Eredivizije izgubili od PSV-a – 1:0. Kvota na AZ Alkmar u kladionicama MOZZART iznosi 2,20, dok „iks“ plaća 3,10.

Zanimljivo je da je Vojvodina bez poraza u ovoj takmičarskoj godini, a na četiri od poslednjih šest utakmica Novosađana došlo je 0 – 2 gola. Na ovom meču igra 0-2 plaća kvotom 1,69.

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Paločević za Sportske: ''Želimo da ova generacija Voše uđe u istoriju plasmanom u Ligu Evrope!''

Izvor: Sportske.net, 16.Avg.2016

Jedan od najboljih igrača Vojvodine ovog leta smatra da bi plasman u Ligu Evrope bio najveći uspeh u istoriji kluba i nada se da će ova generacija Vojvodine ući u anale novosadskog kluba...Novosađani su u sjajnoj formi na startu sezone, na devet zvaničnih mečeva imaju šest pobeda i tri remija,...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.